Partenerul de scenă al Stelei Popescu, actorul Alexandru Arșinel, în hohote de plâns la aflarea veștii

Printre cei mai afectați de dispariția timpurie a actriței Stela Popescu este de departe fostul ei coleg de scenă, actorul Alexandru Arșinel (78). Vestea l-a cutremurat pe celebrul actor, lăsându-l fără grai și-n hohote de plâns.

”Acum mă duc la ea acasă. Nu știu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian (n.r. jurnalist român). Vai de mine!”, a replicat Alexandru Arșinel, plângând în hohote.

Amintim că Alexandru Arșinel și Stela Popescu au jucat împreună în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și din străinătate, dar și-n nenumărate producții cinematografice și seriale TV.

”Relația” lor scenică era atât de credibilă, încât mulți au crezut că cei doi mari actori ai României erau căsătoriți în viața reală. “E firească tentaţia publicului sa tragă astfel de concluzii atunci când ai o parteneră atât de frumoasă şi talentată. Spun că e soţia ta sau alte gânduri năstruşnice. Avem o relaţie de camaraderie, strict profesională. Ea a fost casătorită cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osânza cuplului nostru pe scenă. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamnă minunată, care mi-a daruit doi copii”, spunea Arşinel despre partenera lui de scenă.

Aceeași dragoste i-o purta și Stela Popescu marelui actor, declarând despre acesta că este cel mai bun prieten al ei: Evident că într-o colaborare cât o viaţă de om mai apar şi certuri şi tensiuni, dar momentele în care am râs împreună cu lacrimi sau în care ne-am sprijinit reciproc sunt infinit mai multe. In fond, asta inseamna prietenia”, spunea Stela Popescu.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA