Patrick Heusinger, eroul sexy din serialul „Absența”: „Am avut parte de multe respingeri”

Din 25 septembrie, AXN difuzează un nou serial original marca Sony Pictures Television: Absența (Absentia), în fiecare luni, de la ora 22:00. Cea mai importantă producție difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

Patrick Heusinger

Actrița Stana Katic interpretează rolul agentei FBI Emily Byrne, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după șase ani de la dispariție este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoștea are acum alte coordonate: soțul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaște. Peste toate, Emily nu își poate aminti ce i s-a întâmplat în acești șase ani de absență.

În rolul soțului lui Emily, și anume agentul special Nick Durand, apare actorul american Patrick Heusinger (36), cunoscut pentru rolurile lui din serialele TV Girlfriends’ Guide to DivorceGossip Girl sau Royal Pains. OK! a avut prilejul să stea de vorbă cu Patrick Heusinger chiar pe platourile serialului Absența, din apropierea orașului Sofia (Bulgaria), într-un moment în care filmările se aflau la debut.

Stana Katic și Patrick Heusinger
În rolul agentului FBI Nick Durand

Spune-ne câte ceva despre tine, Patrick.

Sunt din Jacksonville, Florida. M-am născut și crescut în acest oraș cu profil militar din Florida. Este un loc interesant, cu plaje frumoase. L a 18 ani, m-am mutat, însă, la New York, ca să merg la facultate. Am trăit acolo 11 ani, apoi m-am mutat în Los Angeles, la început de 2011.

Cum arată o zi obișnuită pentru tine, în Los Angeles?

Arată excelent. Merg la călărie trei zile pe săptămână, petrec foarte mult timp cu iubita mea (foto jos, Instagram), ne uităm la filme. Ne plac foarte multe muzeele, suntem ahtiați după tot ce înseamnă știință. Ne mai place să mergem cu cortul, eu mă dau în vânt după activitățile outdoor.  Pe de altă parte, nu ies în cluburi, nu petrec. Sunt un anti exemplu din acest punct de vedere, în ceea ce privește actorul din Hollywood. Uită-te la Tom Brady, faimosul jucător de fotbal american! Urmează o dietă strictă, fără zahăr, nu bea și este concentrat pe ceea ce face. De asta e cel mai bun. La fel ca el, și eu simt obligația asta față de scenarii. Și nu vreau ca publicul acestui serial să aibă impresia, văzându-mă jucând, că nu sunt implicat, că doar am apărut și eu în scenă, că am venit pentru bani. Nu vreau să se îndoiască de integritatea experienței pe care o au urmărind serialul. Îmi plac oamenii serioși în ceea ce fac, precum Meryl Streep. Cei care iau în serios meseria lor. Câte povești ați auzit despre ea în tabloide?

Helichopper.

A post shared by Patrick Heusinger (@heusinger) on

Ce seriale urmărești la rândul tău?

Încep, desigur, cu cel mai bun serial difuzat vreodată, Breaking Bad. Cu greu găsești altul mai bun. Apoi, The Bridge, serialul original, cel suedez. Și, desigur, Game of Thrones. Nu are cum să nu-ți placă show-ul ăsta. Îmi mai plac House of Cards, bineînțeles, Transparent, Modern Family, 30 Rock.

Când găsești timp să urmărești toate aceste seriale?

Tu ce faci când te trezești de dimineață? Te duci la muncă. Și eu la fel. Am un job de la 9 la 5, iar acesta este să cunosc serialele pe care toată lumea iubește să le urmărească. Trebuie să le știu. Altfel, nu aș ști în ce direcție se mișcă televiziunea. O altă parte a jobului meu este să merg la sală, să mă mențin în formă și sănătos fizic și mental. Dar, pe de altă parte, sunt devotat și aspectelor ce țin de viața reală, familia și prietenii.

Christmas onesie game is on FLEEK!! #onepiece with @polinafrantsena

A post shared by Patrick Heusinger (@heusinger) on

Spune-ne ceva despre culisele muncii de actor. Despre audiții și, de ce nu, despre respingeri.

Dacă ești actor, respingerea trebuie să facă parte din viața ta profesională. Dacă ești actor și nu ai fost respins la castinguri, aproape că îmi pare rău pentru tine. Eu unul apreciez mai mult actorii care au avut parte de un drum mai dificil spre împlinirea profesională. Și eu sunt unul dintre ei.  Nu am absolvit colegiul și imediat după am primit de muncă în domeniul ăsta. Sunt un actor complet diferit și față de cum eram acum trei ani. Și asta tocmai pentru că am avut parte de multe respingeri. În ceea ce privește serialul acesta, producătorii au știut, ce-i drept, cine sunt eu, dar voi probabil că n-ați auzit de mine. Am mai jucat în cinci episoade pilot, dar niciunul n-a ajuns pe micile ecrane. A fost, de atâtea ori, vorba de mine și de un alt tip, pentru atâtea roluri. Roluri pe care le știți foarte bine, cu care sunteți foarte familiarizați, în filme de comedie, dramă sau la TV. A fost vorba de acest actor foarte cunoscut și de mine, în foarte multe situații. Este atât de dificil să nu fii tu cel ales.INAPOI LA PRIMA PAGINA