Pe ce cheltuia Mariah Carey banii miliardarului?

Nimeni nu o poate întrece pe divă în strălucire și extravaganțe! Tocmai de aceea era cât pe ce să se mărite cu un miliardar, care să-i facă toate poftele! Însă James Packer a rupt logodna și nu vrea să mai știe de starul cheltuitor!

52062286 Celebrities are seen making an appearance on 'Access Hollywood' on May 17, 2016 in New York City, New York. Celebrities are seen making an appearance on 'Access Hollywood' on May 17, 2016 in New York City, New York. Pictured: Mariah Carey FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Nu e ca și cum Mariah ar fi vreo sărăntoacă! Are și ea jumătate de miliard bine pus la bancă. Însă, dacă tot s-a cuplat cu un miliardar, de ce să nu se ajute de resursele individului ca să-și facă viața și mai frumoasă?!

Și pe ce cheltuia Carey dolarii lui James? Păi, în primul rând, o divă care se respectă nu poate ieși din casă oricum. Așadar numai coafura și machiajul făcute într-o singură zi costau 10.000 de dolari! Apoi nimeni nu se poate da jos din pat până nu ciocnește un pahar din cea mai scumpă șampanie, nu-i așa? Într-o dimineața s-a simțit generoasă și a ținut să facă cinste tuturor celor angajați la Breakfast Club. Dar să nu vă imaginați ca a stat ea să toarne în pahare! Nici vorbă! A pus pe cineva să facă toată treaba.

Tot din generozitate cheltuie 45.000 de dolari doar pe spa-ul cățeilor lor! E drept că anual, însă tot e ceva! Patrupezii Cha Cha și Jill E. Beans zboară numai la clasa I, iar biletul costă câte 2.000 de dolari pe animăluț.

“Mariah cheltuie nu mai puțin de 100.000 de dolari pe lună doar pentru flori! Îi place să comande flori exotice din întreaga lume oriunde se află ea în acel moment”, a declarat un prieten apropiat de-ai lui Packer pentru Woman’s Day.

Are propriul yacht, care o costă 340.000 de dolari pe săptămână plus cheltuieli. Are propriul director de imagine, care o însoțește peste tot și îi aranjează luminile, astfel încât să dea bine de fiecare dată când e fotografiată. Nu mai vorbim de makeup arstist și hair stilist, care nu o pierd din ochi și îi aranjează orice șuviță și orice urmă de fond de ten nelalocul lui.INAPOI LA PRIMA PAGINA