Pe cine iubeşte Alexandra Stan?

Cântăreaţa zâmbeşte din nou, de când în viaţa ei a apărut un bărbat special. Iată despre cine este vorba.

Alexandra Stan2

După ce a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieţii ei, marcată de violenţele la care a fost supusă din partea fostului său manager, Marcel Prodan, care i-a fost și iubit, solista n-a mai avut nici o relație serioasă. Acum, însă, Alexandra Stan trăieşte, de aproape un an de zile, o frumoasă poveste de dragoste cu un fost baschetbalist, pe nume Bogdan.

Potrivit libertatea.ro, acesta are în jur de 28 de ani, conduce în prezent o organizație nonguvernamentală şi ar fi trecut deja printr-un divorţ, căsnicia lui durând doar câteva luni.

Alexandra Stan, însă, nu pare să dea importanţă acestui amănunt şi e fericită alături de noul ei iubit. De altfel, recent, ea a ales să facă publică relaţia cu Bogdan la deschiderea unui restaurant cu specific asiatic din Bucureşti. Dar, chiar dacă au venit braţ la braţ la eveniment, artista a declarat că iubitul ei nu este pregătit încă să răspundă întrebărilor presei. Şi nici ea n-a fost dispusă să dea din casă prea multe detalii.

Alexandra Stan Bogdan
Alexandra și Bogdan

„El e iubitul meu și suntem de aproape un an împreună, de opt luni mai exact. Este și el un artist. Se ocupă de o asociație nonguvernamentală care ajută oamenii cu probleme. La fel ca și mine, e un om bun”, a spus Alenxadra Stan pentru Click!.

Pe toată durata evenimentului, Alexandra și Bogdan au fost de nedespărțit. Tânărul a fost foarte atent cu solista și cei doi și-au împărțit nu doar priviri „pofticioase”, ci și gesturi tandre. La un moment dat, pentru a nu mai fi stingheriți de privirile curioșilor, cei doi s-au retres într-un separeu romantic.

Cert e că perioada pare să fie una fastă pentru cântăreaţă, căci, în afară de viaţa amoroasă care e pe val, artista tocmai a lansat un nou album, de pe care se remarcă două piese: una cu refren în limba franceză, iar cealaltă realizată în colaborare cu Mohombi. Și va pleca, în curând, într-un nou turneu în Japonia.INAPOI LA PRIMA PAGINA