Pe covorul roșu este o divă, în timpul liber abia o poți recunoaște pe Katie Holmes

Are 39 de ani și întotdeauna reușește să întoarcă capetele atunci când apare pe covorul roșu la vreo gală importantă sau la evenimentele mondene, mereu aranjată și îmbrăcată elegant. Atunci când iese pe stadă însă, în viața de zi cu zi, Katie Holmes este departe de diva glam care apare la TV.

De curând și-a schimbat tunsoarea și a renunțat la părul lung în favoarea unei coafuri androgene, cu pârul tuns pixie.  Tunsoarea îi vine de minune vedetei, mai ales că îi pune în evidență trăsăturile feței,  dar este și o tunsoare mai pretențioasă care necesită o mai multă îngrijire a părului și make-up, din moment ce fața este descoperită într-o proporție mai mare.

Dacă la petreceri Katie este feminină, pe stradă adoptă cele mai banale ținute menite să o facă să se simtă comod și să nu atragă prea mult atenția. Așa s-a întâmplat și cu ultima apariție a actriței, surprinsă pe un aeroport din Los Angeles, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albi, un pulover gri, o pereche de saboți cu blană de la Gucci și o geantă supradimensionată maro. Nu doar că ținuta a fost una bătrânicioasă, dar Katie a renunțat la machiaj, iar părul și l-a ascuns sub o pălărie din fedora de culoare kaki.

Se vede clar că face parte din trupa vedetelor care nu dau prea mare importanță felului în care arată în viața de zi cu zi, preferând să se simtă relaxate și bine în hainele lor și nu chinuite în haine fashion doar să le facă pe plac criticilor de modă.

Foto: Hepta/BACKGRID, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA