Penélope Cruz a întors privirile la o premieră de film. Rochia ei a fost spectaculoasă

Citeste tot despre:

,

În vârstă de 43 de ani, actrița de origine spaniolă face furori de fiecare dată când apare pe covorul roșu la evenimente. Cu niște trăsături fizice deosebite, dar și cu o atitudine de femeie puternică, simpatica Penelope Cruz este apreciată pentru alegerile vestimentare deosebite.

Este într-o formă fizică de invidiat și, alături de celebrul ei soț, strălucește pe covorul roșu. Penelope Cruz și Javier Bardem au marcat încă o apariție demnă de coperta unei reviste la premiera noului lor film, „Loving Pablo”, la Madrird. Marți seara, cei doi actori care sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună doi copii, au atras toate privirile, îmbrăcați fiind în haine da gală. Arată foarte bine împreună și sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Chiar dacă Javier este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, ochii au fost îndreptați spre soția sa care a apărut ca un model pe podium, într-o rochie cool. Penelope a arătat incredibil într-o creație asimetrică, din paiete, un model care i-a pus în valoare bustul generos și picioarele tonifiate. A fost strălucitoare din cap până în picioare, iar rochia deloc conservatoare i-a evidențiat trupul fără cusur.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA