Penelope Cruz, apariție neinspirată la Cannes. Rochia vintage nu a avantajat-o

Sa dat startul Festivalului de Film de la Cannes, fiind cea de-a 71-a ediție a evenimentului de premiere a filmelor. Iar câteva dintre actrițele celebre la Hollywood și-au făcut apariția pe covorul roșu încă din prima zi a evenimentului care a debutat ieri și  care se va încheia pe 19 mai cu decernarea marelui premiu Palme d’Or.

Penelope și Javier pe covorul roșu de la Cannes.

Penelope Cruz și Javier Barden, unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din Cetatea Filmului, au venit împreună pe covorul roșu de la Palais des Festivals et des Congrès pentru premiera filmului în care joacă rolurile principale – „Everybody Knows (Todos Lo Saben)”. Cu toate că Penelope și-ar fi dorit să fie în prim-plan, a fost eclipsată de o altă superbă actriță, Julianne Moore, doar o spectatoare la ecranizarea peliculei.

Rochia nu a avantajat-o.

Penelope și Julianne au apărut cu grație, una mai frumoasă ca alta. Cu toate acestea, Penelope nu a reușit să atragă atenția în niciun fel cu rochia pe care a purtat-o. A ales o ținută neagră, cu bretele, fulgi, dantelă și imprimeuri florale pe fundal negru, o rochie vintage.

Nu doar că modelul nu a fost unul care să o facă să strălucească, însă croiul nu i-a scos silueta în evidență, ci a avut efectul contrar – să o facă să pară fără forme. Iar asta nu a fost singura apariție nereușită a actriței, lipsită de inspirație în alegerea rochiilor în prima zi a evenimentului. La cina de după ecranizare a purtat o altă ținută banala, una croită parcă pentru o femeie gravidă. A purtat argintiu, o rochie cu paiete și volane, ca de prințesă.

Actrița spaniolă a mizat însă pe accesorizarea cu bijuterii de mare valoare. A purtat o pereche de cercei și un inel cu diamante și rubine, setul din aur alb de 18 carate, semnat de Atelier Swarovski, fiind una dintre piesele de rezistență ale noii colecții inspirate de Cruz.

Foto: Getty Images, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA