Perversul de la Hollywood își plătește soția cu un milion de dolari să stea lângă el

Citeste tot despre:

,

În tot acest scandal sexual de la Hollywood s-a vehiculat și-un alt nume pe lângă cel al lui Harvey Weinstein. E vorba de cel al soției lui, Georgina Chapman, care deține casa de modă ”Marchesa”.

Au împlinit, săptămâna trecută, zece ani de mariaj

Despre ea s-a spus că a închis ochii la toate ororile pe care le făcea Harvey Weinstein, și de care știa în mare parte. Toți s-au întrebat acum două luni, când a izbucnit scandalul la Hollywood, de ce mai stă Georgina lângă soțul ei? Ei bine, o explicație bună ar fi contractul prenupțial pe care aceasta l-a semnat în ziua în care s-a căsătorit cu Harvey Weinstein și care i-ar aduce acesteia, cu fiecare zi petrecută în calitate de „soție”, venituri considerabile.

Potrivit TMZ, în cazul unui divorț, Georgina Chapman va primi o sumă cu opt zerouri și asta pentru că, vinerea trecută, a avut loc aniversarea de zece ani a cuplului. Mai exact, faptul că au reușit să ajungă în pragul a zece ani, Georgina primește, conform contractului prenupțial, 11,75 milioane de dolari.

Asta pentru că în primii cinci ani de mariaj a primit câte 250.000 de dolari / an, în următorii cinci câte 700.000 de dolari / an, la care se adaugă o pensie alimentară în valoare de 4 milioane de dolari și o ”alocație lunară” pentru întreținerea casei de 25.000 de dolari, care, după 120 de luni petrecute împreună, a ajuns la alte 3 milioane de dolari.

Georgina va primi câte un milion de dolari pentru fiecare an petrecut lângă soțul său

Și asta nu e tot! Dacă Georgina nu va inainta actele de divorț anul acesta, plata pe an a ”fericirii în cuplu” va urca de la 700.000 de dolari la 1 milion de dolari. Așadar, Georgina va încasa pentru fiecare an petrecut lângă monstrul de la Hollywood câte un milion de dolari.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA