Peter Andre atunci și acum! Cum arată azi cel care cânta Mysterious Girl?

A fost de-ajuns un hit, pe la mijlocul anilor ‘90, pentru ca numele lui să ne rămână întipărit în minte. Este vorba despre acel băiat cu look exotic, care dansa lasciv printre valuri, cântându-și iubirea pentru a sa fată misterioasă.

Peter, în anii 90

Vorbim, evident, de britanicul de origine cipriotă Peter Andre și al său unic succes musical, Mysterious Girl. Anii au trecut, Peter a ajuns la 42 de ani, iar noi n-am mai auzit mare lucru despre cântărețul cu bicepși bine definiți, deși, în Marea Britanie, acesta a reușit să se păstreze în atenția media.

Nu neapărat prin prisma muzicii, ci mai ales prin cea a participării la reality show-uri, cel mai recent concursul de dans Strictly Come Dancing, sau a relațiilor amoroase cu starlete precum Katie Price, prima lui soție și cea care i-a dăruit doi copii: Junior Savva și Princess Tiaamii Crystal Esther.

Anul acesta, însă, Peter s-a căsătorit pentru a doua oară cu studenta la Medicină Emily MacDonagh, cu 16 ani mai mică decât el, cea care i-a dăruit, anul trecut, al treilea lui copil, o fată pe nume Amelia.

Peter Andre, pe platourile Strictly Come Dancing

Foto: getty images

Peter Andre și soția sa, Emily MacDonagh


INAPOI LA PRIMA PAGINA