Photoshop sau realitate? Pamela Anderson, foarte sexy în lenjerie intimă!

Citeste tot despre:

, ,

În doar trei luni va împlini 50 de ani, însă Pamela Anderson este hotărâtă să demonstreze lumii întregi că și la această vârstă este o bombă sexy. Fostul star Baywatch a apărut într-o ședință foto incendiară, în care a pozat doar în lenjerie intimă.

foto: Hepta

Incredibil de sexy!

Aparițiile ei din acest an ne surprind peste măsură! Dacă-n urmă cu câțiva ani o vedeam mai mereu cu un machiaj strident, o coafură exagerată și ținute neflatante, acum actrița s-a reinventat și le arată tuturor că e la fel de sexy precum în primii ani de carieră, pe când posterul cu ea în costumul de baie roșu era cel mai vândut din lume.

Zilele trecute, Pamela a pozat în lenjerie intimă pentru brandul Coco de Mer, al cărui promotor este, demonstrându-le tuturor cât de bine arată la 49 de ani. E drept, au fost și câteva voci cârcotașe care au spus că fotografiile reușite sunt doar rezultatul Photoshop-ului, însă aceasta este doar  ipoteză pe care n-avem nici cum s-o răzbatem, dar nici s-o credem.

Mai are trei luni și împlinește 50 de ani

Amintim că de-a lungul carierei sale, Pamela a apărut goală pe copertele revistelor Playboy, FHM, Rolling Stone, dar și altele, adjudecându-și titlul de ”cea mai sexy femeie din lume”. Iar acum, la 49 de ani, demonstrează că are același sex-appeal precum avea și-n trecut.

Iată ședința foto pentru brandul de lenjerie intimă!INAPOI LA PRIMA PAGINA