Pippa Middleton o să primească un titlu acum că e căsătorită cu James Matthews

Mulți au spus că nunta Pippei Middleton cu milionarul James Matthews a fost aproape la fel de spectaculoasă ca cea a surorii sale mai mari, Kate Middleton, și că Pippa și-a dorit nespus să o ”egaleze” pe Ducesa de Cambridge măcar la acest aspect.

Pippa va căpăta un titlu

Curios este, însă, că și Pippa va putea primi un titlu după căsătorie, asemenea surorii sale. E drept, nu e vorba tocmai de un titlu nobiliar, așa cum e în cazul lui Kate – devenită Ducesă de Cambridge -, însă, e adevărat că Pippa va putea purta un titlu grație unor ținuturi deținute de familia soțul ei, milionarul James Matthews.

Da, potrivit presei internaționale, Pippa va putea deveni, acum că e căsătorită, Lady Glen Affrick. Asta pentru că socrul său, David Matthews, este cunoscut drept ”Laird (n.r. moșier) de Glen Affrick”, grație proprietății vaste din ținuturile scoțiene, cuprinzând un castel și o rezervație de căprioare.

Castelul deținut

Proprietatea aceasta, localizată foarte aproape de Loch Ness, este folosită de familia lui Matthews ca destinație de vacanță, când părăsesc reședința londoneză. Totodată, familia Matthews închiriază această proprietate pasionaților de vânătoare, un weekend petrecut aici costând în jur de 11,840 de lire pentru opt persoane.

Așa arată o parte din ținuturile deținute de familia Matthews

Revenind la titlu, trebuie să precizăm că a fost ”câștigat” de familia lui James odată cu achiziționarea în 2008 a acestor terenuri.  Așadar, atunci când David va înceta din viață, fiul său și nora sa vor deveni Domnul și Doamna Glen Affrick și se vor putea folosi de acest titlu în tot Commonwealth-ul.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA