Pippa Middleton s-a logodit. Iată cum a fost cerută-n căsătorie

Acum e rândul ei! Sora Ducesei de Cambridge a avut o surpriză de proporții, weekendul trecut, când iubitul ei, milionarul James Matthews, a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o în căsătorie.

Pippa middleton hepta_2484293
Pippa a fost cerută-n căsătorie de iubitul ei, James

Relația lor a fost ca un carusel. S-au iubit, s-au despărțit și apoi și-au reluat relația. Și se pare că, de data aceasta, vor ajunge în fața altarului. Potrivit DailyMail.co.uk, milionarul James Matthews și-a făcut curaj și i-a cerut mâna frumoasei Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge.

Emoționantul eveniment pare să fi avut loc duminica trecută, pe când cei doi îndrăgostiți se bucurau de o escapadă romantică pe lângă Lake District.

O sursă din anturajul celor doi a povestit că momentul a luat-o total prin surprindere pe Pippa, care nu știa nimic din ceea ce o să urmeze. Chiar și așa, fericită, sora Ducesei n-a stat prea mult pe gânduri și i-a acceptat cererea în căsătorie chipeșului James: ”Pippa a fost complet surprinsă, dar a acceptat imediat să-i fie de soție.”

Și deși Pippa nu știa ce i s-a pregătit, părinții ei erau la curent cu intențiile viitorului lor ginere. ”James este un tradiționalist și a vrut să facă lucrurile ca la carte. Adică, mai întâi, i-a cerut mâna Pippei tatălui ei. ”, mai spune respectivul apropiat.

Cât despre viitorii socrii, Carole și Mike sunt extrem de fericiți cu alegerea fiicei sale și și-au dat acordul numaidecât în cazul căsătoriei celor doi: ”Mike și Carole sunt foarte încântați. Îl plac pe James și cred că o vor face pe fiica lor foarte fericită.”.

Chiar și Kate și William sprijină acest mariaj, fiind foarte fericiți că Pippa și-a găsit jumătatea, chiar dacă vestea logodnei i-a luat prin surprindere.

Amintim că zvonurile privind o împăcare în privința celor doi au apărut în luna septembrie, anul trecut, pe când Pippa și James au fost văzuți sosind la reședința acestuia din urmă. Ulterior, a apărut în presă confirmarea că Pippa și Nico Jackson, bărbatul cu care s-a iubit trei ani, s-au despărțit. Pippa și James au mai fost văzuți de câteva ori împreună și-n preajma sărbătorilor de iarnă, iar în ultimele luni sunt de nedespărțit.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA