Pippa Middleton și James Matthews au plecat în luna de miere

Acum că și-au oficializat relația și că totul a decurs conform planului, cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele și s-au prezentat la aeroport, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a se îndrepta spre locul în care vor petrece luna de miere.

Astfel, potrivit publicației Hello!, James și Pippa au fost surprinși pe aeroportul din Los Angeles, la o zi după nuntă lor. Se pare că cei doi se îndreaptă spre Polinezia Franceză, acolo unde își vor petrece luna de miere, având rezervat una dintre vilele de lux din resortul The Brando, care aparține regretatului actor Marlon Brando.

Așadar, timp de o săptămână, James și Pippa se vor bucura de tot ce se găsește pe insula Tetiaroa, acolo unde este situat resortul respectiv. Vor putea alege una dintre cele 35 de vile de lux, fiecare dintre ea având piscină proprie și ieșire spre nisipul cristalin. Se vor întreține cu tot soiul de sporturi de apă, precum paddleboarding, snorkelling și scufundări la mare adâncime.

Insula pe care e localizat resortul

Costul unei astfel de vile, pe noapte, începe de la 2,700 de dolari și poate ajunge la prețuri exorbitante, având în vedere că cei doi îndrăgostiți sunt în luna de miere și că au ales, cel mai probabil, un pachet cu service 24/24 și alte astfel de beneficii.

Așa arată una dintre vile

După această săptămână, cei doi se vor îndrepta, cel mai probabil, spre Affric Lodge, proprietatea scoțiană, deținută de familia lui James Matthews.INAPOI LA PRIMA PAGINA