Pippa, primele imagini cu inelul de logodnă. Ce spune Kate despre logodna surorii ei

Weekendul trecut, Pippa Middleton a fost cerută-n căsătorie de către iubitul ei, milionarul James Matthews. Și deși luni, la un eveniment, Pippa a încercat să ascundă mâna cu inelul de logodnă, ieri, sora Ducesei de Cambridge a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea din casă, și purta cu mândrie frumosul inel, despre care se spune că este inspirat din anii 1920-1930. Așa, am avut și noi ocazia să vedem superbul inel cu diamante, al cărui cost bănuim că este destul de ridicat.

poza-inel-de-logodna-pippa-middleton
Așa arată inelul de logodnă al Pippei

Și cum vestea logodnei a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea, mulți se-ntreabă dacă cei doi chiar au de gând să se căsătorească. Ei bine, da,  Pippa și James confirmând vestea printr-un comunicat oficial, în care au precizat și când va avea loc nunta: ”Domnișoara Pippa Middleton și Domnul James Matthews sunt fericiți să vă anunțe că s-au logodit duminică, 17 iulie, și că plănuiesc să se căsătorească anul viitor.”

Cât despre familia Pippei, am aflat că părinții acesteia au doar cuvinte de laudă la adresa viitorului ginere, deci susțin cu tărie acest mariaj. ”Fac un cuplu minunat și le doresc multă fericire împreună”, a declarat Michael, tatăl Ducesei de Cmabridge și-al Pippei.

Chiar și Kate s-a arătat încântată de cele întâmplate recent în viața surorii sale, un reprezentant al Palatului Kensington confirmând aceste lucruri: ”Kate este absolut fericită pentru Pippa și James”, a spus acesta.

Pippa Middleton și James Matthews
Pippa Middleton și James Matthews și-au reluat relația în septembrie, anul trecut


INAPOI LA PRIMA PAGINA