Plină de viață! Edith Gonzalez, schimbare de look!

Citeste tot despre:

,

Deși se luptă de aproape un an cu cancerul de col uterin, Edith Gonzalez este hotărâtă să demonstreze că este puternică și că nu se va da bătută în fața bolii.

Edith luptă pentru viața sa

Contul ei de Instagram stă drept mărturie pentru îndârjirea ei! Mereu zâmbitoare, actrița postează des, pe rețelele de socializare, mesaje pozitive, dar și cadre inedite din activitățile ei de zi cu zi.

Plină de viață!

Cele mai recente fotografii ne-o arată pe Edith complet schimbată fizic, însă la fel de frumoasă și cuceritoare! Actrița de 52 de ani a decis să-și schimbe culoarea părul și tunsoarea, tocmai pentru a demonstra că nu e timpul și nici cazul să se dea bătută în fața cancerului.

Va juca într-o piesă de teatru

Ba mai mult, actrița a decis să se-ntoarcă pe platourile de filmare pentru a face ceea ce-i place cel mai mult: actoria. Însă nu e vorba de vreo telenovelă, căci ar fi prea solicitantă, ci de o piesă de teatru.  „Personajul meu este foarte frumos, mă simt fericită și entuziasmată. Voi interpreta o femeie ale cărei virtuți și defecte sunt naivitatea și ingeniozitatea“, a declarat ea reporterilor. Aceasta a spus și că piesa este una „complexă, profundă și subtilă”, și că ea va avea rolul unei gospodine, iar partenerul ei pe cel al unui intelectual.

foto: instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA