Portia de Rossi îl acuză pe Steven Seagal de hărțuire sexuală

Soția lui Ellen DeGeneres continuă lista persoanelor hărțuite sexual de către persoane celebre, mărturisind că actorul Steven Steagal a fost, în cazul ei, cel care a depășit limitele.

Portia de Rossi

Actrița Portia de Rossi a povestit că totul a avut loc în urmă cu mai mulți ani, pe când ea a mers la un casting la unul dintre filmele lui. Chipurile, întâlnirea avea loc în biroul actorului, unde acesta a invitat-o pe Portia să ia un loc pe canapea. Acela a fost și momentul în care Stevan și-ar fi deschis pantalonii în fața ei. „Vorbea despre cât de important e să avem o chimie și-n viața reală, moment în care mi-a spus să mă așez pe canapea și și-a deschis pantalonii de piele în fața mea”, și-a amintit Portia.

Actrița  a povestit și că agenta ei era la curent cu faptul că Stevan Seagal i-ar face avansuri, dar și-a justificat tăcerea într-un mod bizar. ”Umătorul lucru pe care mi-l amintesc e că am fugit din biroul lui și mi-am sunat agenta. Iar ea mi-a zis<<Ei bine, nu știam dacă el e genul tău>>”, a menționat Portia.

Steven Seagal

Portia de Rossi n-a precizat despre ce film era vorba și nici când a avut loc acest incident, însă pare să fi fost înainte de 2005, atunci când și-a recunoscut public orientarea sexuală.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt căsătorite din 2008

Și actrița Juliana Margulies a povestit că Steven Seagal a hărțuit-o sexual la sfârșitul anilor `80.

Julianna Margulies


INAPOI LA PRIMA PAGINA