Portia de Rossi și Ellen DeGeneres, evacuate din cauza incendiului din California

De patru zile, flăcările au pârjolit sudul Californiei, forțând sute de mii de oameni să-și părăsească locuințele. Printre aceștia se numără și Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia de Rossi.

Incendiile de vegetație din apropiere le amenință locuința

După ce vegetația de pe coline a fost mistuită, flăcările s-au extins în zonele dens populate de la marginea orașului Los Angeles. După primele estimări, sute de case au fost distruse, și altele sunt într-un pericol iminent, pompierii nefăcând față situație. De aceea, sute de mii de oameni au fost evacuați, printre ei numărăndu-se și Ellen DeGeneres și Portia de Rossi.

Chiar Ellen DeGeneres a fost cea care a dat vestea, anunțând că, spre siguranța ei, a soției sale și a animalelor lor de companie, au lăsat în urmă locuința în valoare de 18 milioane de dolari, din sudul Californiei, din Santa Barbara. ”Casa noastră e sub amenințarea incendiului. Am fost nevoite să plecăm împreună cu animalele noastre de companie. Mă rog pentru toți cei din comunitatea noastră și le mulțumesc pompierilor care fac o treabă minunată”, a scris Ellen pe o rețea de socializare.

Un prieten de-ai ei a rămas fără locuință

Ulterior, Ellen a povestit cum această catastrofă i-a adus oamenii laolaltă, deși sute de case, printre acestea fiind și casa unui prieten, s-au făcut deja scrum: ”Așa arată proprietatea unui prieten. Scrumul arată precum zăpada. Toți cei din zona Montecito se implică în ajutorarea persoanelor și animalelor de companie. Sunt mândră că fac parte din această comunitate. Le sunt imens recunoscătoare pompierilor și polițiștilor. Vă mulțumesc tuturor”.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA