Poți lua masa cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet. Iată ce trebuie să faci!

Dacă visai să te afli în compania actorilor din ”Titanic”, iată că acum această dorință se poate transforma în realitate!

Miercuri, 26 iulie, la St. Tropez, nenumărate vedete, dar și oameni cu dare de mână, se vor întâlni pentru a lua parte la gala umanitară organizată de actorul Leonardo DiCaprio. Una dintre licitații o reprezintă șansa de a lua o cină privată chiar cu DiCaprio și cu partenera lui din celebrul film ”Titanic”, adică actrița și buna lui prietenă Kate Winslet.

Așadar, cei doritori vor putea licita pentru această cină, și totodată dona, căci sumele strânse vor merge în contul unor cauze umanitare, pentru care Leo DiCaprio și Kate Winslet militează de foarte mult timp, cum ar fi copii cu autism sau persoane cu probleme financiare care se luptă cu cancerul.

Printre starurile prezente la această gală se vor număra Madonna, Cate Blanchett, Emma Stone, Marion Cotillard, Tom Hanks, Jared Leto, Penelope Cruz, Kate Hudson, Tobey Maguire, Uma Thurman, și alții.

În timpul galei de anul trecut s-au strâns 45 de milioane de dolari, care au mers la peste 30 de organizații din întreaga lume. Printre starurile de anul trecut s-au regăsit Mariah Carey și Bradley Cooper. În 2015, a fost organizată pentru prima dată această gală, iar fondurile strânse s-au ridicat la 15 milioane de dolari. Ne așteptăm, așadar, ca ediția de anul acesta să fie cât mai generoasă în donații.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA