Poze exclusive! Cătălin Botezatu și Tania Budi, vacanță în Turcia

Din când în când, celebrul designer preferă să-și ia timp liber pentru a merge în vacanță, în Turcia. Acolo se află și acum, alături de actrița Tania Budi.

poza3
Tania și Cătălin, în vacanță în Turcia

Astfel, Cătălin Botezatu și Tania Budi au petrecut câteva zile de excepție într-o mini vacanță în Belek, Turcia, stațiune în care, după cum știm, Cătălin merge adesea pentru a practica unul dintre sporturile sale preferate, golful.

image3
Au jucat golf

Cazați în luxosul complex Regnum Carya Golf & Spa, Tania a putut lua lecții de golf, în timp ce Cătălin, deja cunoscător a sportului, și-a putut exersa loviturile favorite.

image12
Un sejur de 7 zile la un astfel de hotel, în sistem Luxury All Inclusive, pleacă de la 1200 € și poate ajunge până la 8600 € pentru cei care preferă vilele de lux.

Cu această ocazie, Cătălin a purtat un outfit special, din propria linie vestimentară dedicată acestui sport exclusivist.

image1
Complexul în care au fost cazați Cătălin Botezatu și Tania Budi

Desigur, în tot acest timp, cei doi s-au delectat cu serviciile oferite de SPA-ul complexului, dar și de piscinele și vilele luxoase din același complex. În plus, cei doi au petrecut câteva ore în Adventure Park, unde s-au dat cu tiroliana și au făcut bungee jumping.

IMG_1531

În cea de-a doua parte a vacanţei, cei doi s-au mutat pe „Titanic”, mai exact într-un alt resort din aceeași zonă, Titanic Deluxe Belek, unde au avut parte de zile la plajă, plimbări cu şalupa şi un prânz la malul mării. Cătălin şi-a perfecţionat loviturile cu crosa, iar Tania s-a delectat la piscină.

Pentru cei care vor să petreacă o vacanţă de vedetă, o pot face cu 800 euro pentru fiecare adult şi 200 de euro pentru fiecare copil. Cei cazaţi aici pot avea parte de baie turcească, piscină olimpică, piscină încălzită cu apă sărată şi hammam.

IPhone 6 2 065

Iată o galerie foto din mini-vacanța celor doi!INAPOI LA PRIMA PAGINA