Prieteni și după divorț! Halle Berry și Olivier Martinez, împreună de dragul copiilor!

Încearcă să fie civilizați! Halle Berry și Olivier Martinez și-au lăsat problemele deoparte și au decis să fie împreuna, din când în când, de dragul copiilor.

Actress Halle Berry and her partner Olivier Martinez pose at Variety's 4th Annual Power of Women event in Beverly Hills, California October 5, 2012.  REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Au fost căsătoriți doi ani

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi, sâmbătă, pe când o duceau pe Nahla, fiica lui Halle de care Oliver s-a atașat foarte tare, la petrecerea unei prietene de-a micuței.

Cele două staruri, care și-au anunțat divorțul acum două săptămâni, nu dădeau semne de tensiune, chiar dacă paparazzi le-au sărit în cale, de îndată ce au ajuns acasă la prietena Nahlei.

Curios, însă, este faptul că Oliver poartă încă verigheta, deși nu mai este nicio îndoială în legătură cu divorțul lor.

De altfel, săptămâna trecută Halle a declarat că este mai mult decât OK cu decizia pe care a luat-o și că toate lucrurile s-au așezat cumva.

Halle și Oliver au depus fiecare actele de divorț, luna trecută, citind diferențe ireconciliabile.

Cei doi au împreună un băiețel, în vârstă de doi ani, pe nume Maceo. Nahla este fetița lui Halle cu fostul partener, modelul Gabriel Aubry.INAPOI LA PRIMA PAGINA