Prietenii despre Brad Pitt: ”Este devastat și în șoc”! Ce i s-a întâmplat?

Citeste tot despre:

, ,

Brad Pitt nu trece printr-o perioadă prea fericită! După ce soția sa, actrița Angelina Jolie, a intentat actele de divorț, în toamna anului trecut, Brad trăiește alte momente dificile. Actorul tocmai a fost informat de moartea a doi prieteni buni!

Brad Pitt, devastat după moartea unor prieteni buni

Joi, s-a aflat că rockerul de la Soundgarden, muzicianul Chris Cornell, a fost găsit mort în camera sa de hotel. Această veste l-a afectat pe Brad Pitt mai mult decât ne-am fi închipuit, dat fiind faptul că aceștia doi erau buni prieteni, dar și pentru că-n urmă cu câteva zile, și Brad Grey, CEO-ul de la Paramount Pictures, cu care Brad Pitt era prieten de multă vreme, și-a găsit sfârșitul.

Brad Grey și Brad Pitt

Potrivit unei surse citate de ”E! News”, Brad e ”devastat și-n șoc” de cele întâmplate. ”Încearcă să proceseze moartea celor doi buni prieteni. Aceste întâmplări l-au rănit destul de tare. (…) Brad a fost unul dintre puținii oameni care știau că Brad Grey era bolnav (n.r. cancer). Lui Grey i s-a spus că mai are câteva săptămâni de trăit, însă nu le-a mai apucat. A plecat dintre noi mult prea devreme”, a declarat respectiva sursă.

Brad, Chris și Sting

Cât despre Chris, cel care a fost găsit spânzurat în camera lui hotel, Brad a declarat dintotdeauna că-l admiră și că sunt buni prieteni. Cei doi au fost fotografiați împreună la începutul acestui an, când au participat, alături de Sting, la un eveniment caritabil din Malibu. ”Sunt dependent de Chris Cornell, admir tot ce face”, declara, în timpul unui interviu din 2004, Brad Pitt. În plus, cei trei copii ai lui Chris sunt prieteni cu copiii Angelinei și-ai lui Brad Pitt.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA