Prima apariție a Amandei Seyfried după naștere. Uite cum arată actrița!

La sfârșitul lunii martie, Amanda a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, rodul iubirii ei cu actorul Thomas Sadoski. Ieri, actrița a fost văzută pentru prima dată după naștere. Cum arată actrița?

Amanda Seyfried, văzută pentru prima dată în public

Marți, actrița de 31 de ani a ieșit pentru prima dată în public după nașterea fetiței ei. Însoțită de soțul ei, Amanda se îndrepta spre Starbucks, la ora prânzului, pentru a combate – cel mai probabil – oboseala, cauzată de nopțile nedormite, dar fericite alături de micuța ei.

Era însoțită de soțul ei, actorul Thomas Sadoski

Ce ne-a surprins, însă, este faptul că actrița hollywoodiană arăta impecabil, deși au trecut doar trei săptămâni de când a născut. Îmbrăcată lejer și nemachiată, Amanda arăta la fel de bine fizic ca-ntotdeauna și radia de fericire.

Amanda arată minunat după naștere

Amintim că pe 24 martie, Amanda și Thomas au devenit părinți pentru prima dată. Cu câteva luni înainte de acest eveniment fericit, cei doi și-au unit destinele în mod oficial, printr-o ceremonie discretă și privată, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Cât despre primul născut al actriței, încă nu știm ce nume poartă și nici alte detalii legate naștere.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA