Prima Doamnă a Americii dă din casă. Cum e viața sa sexuală cu Donald Trump?

Detalii picante din dormitorul conjugal al lui Donald Trump și al Primei Doamne. Cum este viața intimă a celor doi, cum păstrează viu mariajul și ce poartă Melania pe sub hainele de firmă de mii de dolari, aflăm chiar de la soția președintelui.

Am pus mâna pe un interviu telefonic de la o emisiune de radio moderată de Howard Stern, cu celebrul cuplu de la Casa Albă. Materialul în care cei doi soți au vorbit fără perdea a fost înregistrat prin 1999, în timp ce Trump, pe atunci un om de afaceri excentric, era la telefon cu Stern, după care Melania, pe atunci iubita sa, a intervenit în discuție.

După ce Stern și Trump au schimbat câteva vorbe, Melania a trecut la telefon. Prezentatorul, cunoscut pentru abordarea sa controversată, mai indiscretă, începe conversația cu actuala Primă Doamnă, făcându-i un compliment: „Ești atât de fierbinte. Am vazut poze cu tine. Nu pot să cred. Ești de vis!”

Când Melania îi sugereză lui Howard să i se alăture ei și lui Trump, prezentatorul îi răspunde: „Lasă-mă să-ți spun ceva, vreau sa pui pe tine cea mai tare ținută. Ce ai de gând să porți..?”, întrebare la care Melania a răspuns: ” Nu-ți voi spune, vei vedea..”, după care admite că ar fi „aproape” goală. De asemenea, în aceeași convorbire, Prima Doamnă spunea că se distrează de minune cu Trump. „Mergi la el acasă în fiecare seară și faceți sex?”, este următoarea întrebare a curiosului prezentator, la care Melania a răspuns: ” Este adevărat. Ne distrăm de minune…. în fiecare noapte și chiar mai mult de atât”.

Așa să fie oare viața intimă a celor doi și în prezent, dincolo de zidurile Casei Albe? Ne îndoim că mai sunt atât de pasionali, cel puțin nu se mai văd în fiecare zi și noapte, acum că Melania Trump locuiește 5 zile din 7 cu fiul Barron într-un apartament de lux în Trump Tower, New York. Viața ei se împarte între Washington D.C și New York până când copilul va termina școala, Melania venind la Casa Albă în weekend-uri, la evenimente, sau la întâlnirile oficiale ale cuplului prezidențial.

Foto: Arhiva OK!, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA