Prima Doamnă a Franței, cu o coafură pixie, chocker și rochie elegantă la o cină de stat

Nu încape îndoială că Prima Doamnă a Franței știe cum să atragă atenția. Aseară. Brigitte Macron a fost deosebit de elegantă la o cină de stat la Palatul Elysee din Paris.

A înlocuit fusta scurtă cu o rochie elegantă care îi acoperea genunchii.

Luni, Emmanuel și Brigitte Macron au fost gazde pentru câțiva oficiali francezi la o cină de stat în care eleganța și-a spus cuvântul. Invitați de onoare au fost  președintele Republicii Libaneze, Michel Aoun, și soția sa, Nadia Aoun. Pentru această ocazie, Birgitte Macron (64) a ales un look cu totul deosebit, feminin. A ales să poarte negru, o nonculoare care denotă eleganță și o rochie cu umeri falși.

Este pentru prima dată când Prima Doamnă a Franței poartă un astfel de model de rochie cu inserții de datelă și un chocker din același material. Modelul cu mânecă lungă și cu umerii ridicați, cu accent pus pe decolteu și fusta până sub genunchi i-a venit ca turnată. Desigur, o alegere vestimentară cu totul uimitoare pentru Brigitte Macron, o fană a rochiilor și fustelor deasupra genunchiului, care îi pun picioarele în evidență. Și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi prețioși cu inserții de auriu și un clutch metalic, dar și un colier discret.

Este pentru prima dată când poartă chocker.

Pentru că rochia era prevăzuță și cu un chocker din dantelă, de altfel primul accesoriu de acest gen purtat de Brigitte de când este soție de președinte, aceasta a ales să-și prindă părul pentru a-și evidenția trăsăturile. Coafura a fost cu atât mai interesantă cu cât a semânat cu o tunsoare pixie care a avantajat-o. Și machiajul a fost unul deosebit. Soția lui Emmanuel Macron a optat pentru un smokey eyes care să-i scoată culoarea ochilor în evidență. Fără îndoială, apariția Primei Doamne de la această cină de stat a fost cea mai elegantă de până acum, lăsând la o parte hainele ofice sau casual pentru a străluci într-o ținută de un rafinament aparte.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA