Prima fotografie cu băiețelul lui Jason Statham. Actorul e în culmea fericirii!

Așteptarea a luat sfârșit pentru cuplul format din actorul Jason Statham și modelul Rosie Huntington-Whiteley! Micuțul lor a venit pe lume sâmbătă, iar părinții lui sunt în culmea fericirii!

Jason și Rosie au devenit părinți

Jason Statham (49) a devenit tată pentru prima dată, sâmbătă, logodnica sa, modelul Rosie Huntington Whiteley, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Cei trei au fost văzuți deja în public, modelul și fiul părăsind spitalul în urmă cu câteva zile.

Vestea venirii pe lume a fost anunțată chiar de mama micuțului, Rosie postând pe rețelele de socializare o primă imagine cu acesta. Cu această ocazie, modelul a dezvăluit și că numele pe care-l poartă cel dintâi născut al lor este Jack Oscar Statham. ”Micuțul nostru băiat s-a născut! Jack Oscar Statham cântărește 3,99 kg și a venit pe lume sâmbătă, 24 iunie”, a fost mesajul ce a însoțit inedita imagine.

Cât despre fotografie, Rosie și Jason au ales să protejeze identitatea copilului lor, mulțumindu-se să posteze o imagine în care se vede doar mânuța copilului lor.

Micuțul Jack Oscar Statham

Amintim că micuțul Jack este primul copil atât pentru Rosie, cât și pentru renumitul actor. Cei doi au anunțat că urmează să devină părinți în luna februarie. Rosie și Jason sunt împreună de șapte ani, iar anul trecut s-au logodit.

Sunt împreună de șapte ani

foto: arhivă, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA