Prima fotografie cu Chy, al treilea copil al lui Kim Kardashian

Odată cu dezvăluirea lui Kylie Jenner, am avut ocazia de a-l vedea, pentru prima dată, pe bebelușul cu nr. 3 al cuplului Kim Kardashian-Kanye West.

Ea este Chy, bebelușul cu nr. 3 al cuplului Kim-Kanye West

Ieri, Kylie, mezina clanului Kardashian-Jenner, a dezvăluit că tocmai a adus pe lume o fetiță, după ce a ținut secretă sarcina timp de nouă luni. Ei bine, în video-ul în care Kylie a documentat toată sarcina apare și micuța Chicago, cel de-al treilea copil al cuplului Kim-Kanye West.

În video respectiv, Kylie o ia în brațe pe micuța Chy, oferind astfel publicului imaginea mult așteptată cu bebelușul lui Kim. Înfășurată într-un scutec alb, micuța Chy, venită pe lume grație unei mame surogat, pare să le semene foarte bine fraților mai mari, respectiv North West și Saint West.

Micuța Chicago e văzută aici pentru prima oară

Amintim că, ieri, Kylie a mărturisit că toate zvonurile privind o sarcină în cazul ei erau adevărate, vedeta de reality-show devenind mămica unei fetițe la începutul acestei luni. Iată video-ul făcut public pe Youtube de către Kiley și iubitul său, Travis Scott!INAPOI LA PRIMA PAGINA