Prima iubită a lui Antonio Banderas a decedat! Actorul e de neconsolat!

Vestea că prima lui iubită a trecut în neființă l-a întristat profund pe Antonio Banderas. Actorul a ținut neapărat să-și ia la revedere, public, de la cea care i-a fost iubită în anii `70 și care l-a făcut să simtă fiorii dragostei înainte de Ana Leza, Melanie Griffith sau Nicole Kimpel!

Antonio a postat un mesaj emoționant după moartea fostei iubite

Actrița Celia Trujillo este cea care și-a pierdut viața, recent, și care i-a fost iubită celebrului actor. Moartea ei a lăsat un gol imens în sufletului actorului, mai ales că, după despărțire, cei doi au rămas buni prieteni.

”Astăzi este una dintre acele zile în care viața mă pune la pământ. Celia Trujilio, buna mea prietenă și fostă parteneră de viață, odihnește-te în pace!”, este mesajul adresat de Antonio către Celia, femeia care a decedat la 53 de ani.

Actrița a murit pe 13 februarie

Și deși pentru presa internațională relația lor amoroasă a fost mai puțin cunoscută, noi am aflat că cei doi s-au cunoscut în Malaga, la sfârșitul anilor `70, pe când jucau împreună la Teatrul Dintel. Culmea e că Celia este cea care l-a urmat în Madrid pentru a-și urma cariera cinematografică. Din păcate, relația lor n-a fost suficient de puternică pentru a face față succesului pe care amândoi au început să-l înregistreze în anii `80.

foto: twitterINAPOI LA PRIMA PAGINA