Prima soție a lui Prince: ”Este cu fiul nostru acum”

Mayte Garcia (42), prima femeie care l-a convins pe Prince să pășească spre altar, a vorbit îndurerată despre moartea fostului ei soț.

PRINCE (SYMBOL) & WIFE MAYTE ATTEND THE 28TH ANNUAL NAACP IMAGE AWARDS IN LOS ANGELES,CALIFORNIA.
Mayte și Prince

Prima soție a lui Prince, coregrafa Mayte Gracia, a fost fotografiată în Los Angeles, la doar câteva ore de la moartea artistului, fiind clar îndurerată și afectată de dispariția prematură a celui care a fost tatăl copilului ei.

„Nu pot găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt acum. Acest om reprezenta totul în viața mea, am avut o familie. Sunt mai mult decât întristată și devastată. (…) L-am iubit atunci, îl iubesc acum și-l voi iubi mereu. Este cu fiul nostru acum.”, a declarat Mayte despre Prince.

Amintim că Mayte avea doar 22 de ani pe când lucra ca dansatoare pentru celebrul muzican, și când s-au îndrăgostit. Mayte și Prince s-au căsătorit de Valentine`s Day în 1996. În luna octombrie a aceluiași an, Garcia i-a dat naștere singurului copil al lui Prince, un băiețel pe nume Boy Gregory.

Din păcate, băiețelul nu a trăit decât o săptămână, din cauza faptului că s-a născut cu sindromul Pfeiffer, o afecțiune rară care împiedică dezvoltarea normală a capului.

Și deși relația dintre Mayte și Prince a fost una bazată pe iubire, cei doi au ajuns să despartă în 1999, la doar trei ani de când s-au căsătorit.

Ulterior, Prince s-a căsătorit  cu Manuela Testolini. Nunta lor a avut loc în 2001, la doi ani de la despărțirea artistului de Mayte Garcia. Din păcate, nici acesta mariaj n-a durat prea mult, Manuel decizând să divorțeze în 2006, după cinci ani de mariaj.

foto: Getty Images



INAPOI LA PRIMA PAGINA