Primele fotografii cu bebelușul lui Kylie Jenner. Stormi este adorabilă!

A uimit pe toată lumea cu anunțul ei că a devenit mamă după ce s-a ascuns pe tot parcursul sarcinii. Kylie Jenner distribuia pe 1 februarie un video în care își documenta evoluția sarcinii,  momentele importante din cele 9 luni în care a fost gravidă cu primul copil și, desigur, primele secvențe cu copilul lui Kim Kardashian, Chicago, venit pe lume cu ajutorul uneu mame surogat.

Acum, la o lună de când ea și Travis Scott au devenit părinți, iată și prima fotografie cu micuța Stormi, copil al cărui nume completează lista cu nume ciudate din familia Kardashian – Jenner.

A posta câteva fotografii cu mânuța fetiței sale de când aceasta a venit pe lume, dar până acum nu am putut să vedem o fotografie mamă-fiică și mai ales o fotografie întreagă cu Stormi. În vârstă de 20 de ani, mezina familiei Kardashian – Jenner a distribuit pe contul de Instagram prima fotografie cu ea și micuța ei îmbrăcată într-o salopetă cu glugă și urechi de iepuraș. Deși nu i se vede fața în totalitate, putem spune că bebelușul este adorabil. De asemenea, Kylie a apărut în poze cu un inel pe deget care ar putea fi un inel de logodnă, deși nu a existat vreo știre despre o logodnă a ei cu tatăl copilului său, Travis Scott (25).

Și proapăta mămică Kylie arată foarte bine după ce a născut și a îmbrăcat o salopetă cu imprimeu inspirat din natură. Așa a anunțat vedeta tv că fiica ei a împlinit o lună.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA