Primele fotografii de cuplu cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Sportivul a confirmat idila

A trecut mai puțin de o lună de când tabloidele au scris pentru prima oară despre idila dintre Jennifer Lopez și jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Dacă la început se ascundeau și nu voiau să se știe că formează un cuplu, se pare că artista și fostul jucător de la Yankees nu se mai feresc de paparazzi. Weekendul trecut, cele două staruri au fost surprinse împreună, de mână, în mai multe ocazii și, pe lângă faptul că le stă extraordinar de bine împreună, se pare că se și distrează de minune, iar dragostea plutește în aer.

Lopez și Rodriguez sunt fericiți împreună.

Invitat la talk show-ul „The View”, vineri, cuceritorul sportiv nu a contenit din a o complimenta pe noua sa iubită: „Este evident“, a mărturisit Rodriguez, după ce gazdele emisiunii l-au întrebat glumind cu cine are o relație. „Ne distrăm de minune. Ea este o femeie minunată, este una dintre cele mai inteligente ființe pe care le cunosc și, de asemenea, o mamă incredibilă.” , a continuat Alex. În timp ce Lopez a fost văzută frecvent cu noul iubit  pe parcursul primei luni de relație, inclusiv la un meci al celor de la Yankees, cântăreața nu a comentat public despre relația lor. Acum că Rodriguez a dat din casă, vedem că cei doi nu se mai feresc de aparatele de fotografiat ale paparazzilor și de ochii curioșilor.

Sportivul și cântăreața au participat la o întâlnire de afaceri.

Ieri, J. Lo și A-Road au fost surpinși ținându-se de mână pe străzile din New York, foarte drăgăstoși unul cu celălalt și, de asemenea, foarte relaxați, îmbrăcați în ținute casual. Astăzi însă, Rodriguez și-a adus arma secretă – pe Jennifer, la o întâlnire de afaceri, tot în New York. Se pare că sportivul a ajuns la o clădire de birouri unde a așteptat-o pe Lopez și au plecat împreună, îmbrăcați office și cu o figură puțin mai serioasă decât în ziua antecedentă. În timp ce diva a purtat un costum roșu foarte sexy, format dintr-o pereche de pantaloni mulați și o bluză scurtă cu mâneca evazată, Alex a fost la patru ace, într-un costum gri deschis care i-a venit ca turnat. Bineînețeles că din peisaj nu au lipsit nici ochelarii de soare.

Foto: Hepta, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA