Primele imagini din luna de miere a Evei Longoria

Acum o săptămână, Eva Longoria și Jose Baston se căsătoreau în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au luat parte membri ai familiei lor, dar și prietenii apropiați.

Eva-Longoria-Wedding-Dress-Photo
Eva a purtat o rochie făcută de Victoria Beckham, prietena ei

Imediat după nuntă, cei doi îndrăgostiți au plecat în luna de miere, după cum era de așteptat. Și deși inițial nu precizase care este destinația vacanței lor, am aflat ulterior că e vorba despre Cambodgia.

2
La un templu celebru din Cambodgia

De altfel, chiar Eva a dezvăluit acest amănunt, prin postările ei de pe rețelele de socializare. Într-una din imagini, celebra actriță apare în fața unui templu ascuns în junglă, numit Angkor Wat, despre care se știe că se găsește în Cambodgia, fiind  o destinație turistică foarte cunoscută.

eva
Eva a postat pe contul de Instagram imagini din luna de miere

Într-o alta, actrița în vârstă de 41 de ani apare într-un costum de baie deux-pieces, pe malul unei ape. O ipostază care ne-arată cât de bine se distrează Eva în această vacanță, dacă cineva avea vreun dubiu în legătură cu viața ei fericită.

Tot din luna de miere Eva a mai postat și-un video cu o cascadă, despre care credem că ar fi cascada Kachang, din Banlung, Ratanakir (Cambodgia).

#HoneyMoon #Love #Waterfalls

A video posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA