Prințul Harry, prins între două foste iubiri

Citeste tot despre:

, ,

Într-o frumoasă zi de septembrie, cel mai popular roşcat din lume împlinea 31 de ani, marcând evenimentul c-un look nou, hipsteresc, care, culmea, îl face şi mai dezirabil. Dar aşa este când ai sex appeal-ul în sânge…

Prince Harry attends the Battle of Britain flypast to mark the 75th Anniversary of victory in the Battle of Britain at Goodwood Aerodrome, Chichester, West Sussex, UK, on the 15th September 2015. Pictured: Prince Harry Ref: SPL1127119  150915   Picture by: James Whatling Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Prince Harry are un look nou, hipsteresc

Revenind, însă, la aniversare, ne-a fost dat să aflăm un lucru cât se poate de bizar. Ei bine, la o distanţă de doar câ­teva zile, presa din Regatul Britanic avea să scrie că Harry şi-a sărbătorit ziua de naştere ba cu Chelsy Davy, în Africa, ba cu Cressida Bonas, în Londra.

Startul în cursa spre inima celui care şi-a petre­cut vara în sălbăticia Africii, ajutând în lupta îm­potriva braconajului, s-a dat chiar pe continentul negru, iar cea care a pornit cu avantajul terenului propriu a fost Chelsy, în vârstă de 29 de ani, avoca­ta născută în Zimbabwe cu care roşcatul s-a iubit în facultate. Un fel de Kate Middleton a lui Harry, căci cei doi s-au iubit din 2004 până în 2011. Surse apropiate prinţului susţin că blonda s-ar fi întâl­nit cu Harry în Africa de Sud, acolo unde Chelsy locuieşte în prezent, şi că roşcatul şi-ar fi ales itine­rariul în aventura lui africană special pentru a-i fi aproape acesteia. Mai mult, cei doi s-ar fi întâlnit de câteva ori în reşedinţa din Cape Town a părinţi­lor lui Davy, iar, în alte ocazii, Harry ar fi invitat-o pe Chelsy să-l viziteze în cartierul lui general din Namibia. „Chelsy este încă în inima lui. Încă mai au amândoi sentimente puternice unul pentru al­tul. Au decis să mai dea o şansă relaţiei lor“, susţi­ne o sursă citată de presa britanică. Să se întoarcă Harry la cea pe care o alinta odată „Trouble“ (Pro­bleme), datorită firii ei independente şi rebele?

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18:  Cressida Bonas attends the London Fashion Week party hosted by Ambassador Matthew Barzun and Mrs Brooke Brown Barzun with Alexandra Shulman, in association with J. Crew, at American Ambassadors Residence, Winfield House,Regents Park on September 18, 2015 in London, England.  (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)
Cressida Bonas. 26 de ani, actriţă, dansatoare şi model.

Nu atâta timp cât o altă fostă, Cressida Bonas (26), are un cuvânt de spus. Ei bine, actriţa cu care Harry s-a iubit timp de doi ani, până în aprilie 2014, ar fi luat foc la auzul telenovelei africane cu Harry şi Chelsy şi-ar fi decis, în ultimul moment, să apară la petrecerea pe care prinţul a dat-o pe 15 septembrie, de ziua lui, în pub-ul Cross Keys din Londra. În plus faţă de rivala ei, Cressida a fost chiar fotografiată la locul faptei, iar martorii spun că foştii iubiţi au plecat din club cu maşini diferi­te şi la o distanţă de câteva minute. Asta ar putea spune multe, dar ar putea foarte bine şi să nu în­semne nimic.

Prince Harry'S Girlfriend Chelsy Davy Attends As The Prince Of Wales, Colonel In Chief Presents Flying Badges To Students, Including Prince Harry, Who Have Successfully Completed The Operational Training Phase Of The Army Air Corps Pilots Course Carried Out At The Army Aviation Centre At Middle Wallop, Hampshire. (Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)
Chelsy Davy. 29 de ani, avocată în devenire şi prima iubire a lui Harry.

„Cressida a fost extrem de geloasă când a auzit că Harry s-a reîntâlnit cu Chelsy în Africa şi i-a dat de înţeles foarte clar prinţului că este încă in­teresată de el“, a declarat o sursă citată de E! News. Ba mai mult, Bonas a venit la ziua de naştere a lui Harry într-o postură nouă, single, actriţa despăr­ţindu-se de curând de actorul Edward Holcroft. „Harry îi este încă foarte drag şi a ştiut dintotdea­una că el este alesul, deşi ea a fost cea care a pus punct relaţiei lor, pentru a se concentra pe cariera ei actoricească“, declară o sursă citată de tabloidul The Sun, aceeaşi care susţine că prinţul n-ar fi ui­tat-o nici el pe frumoasa mondenă londoneză.

Întrebare este: Cine va fi aleasa lui Harry?INAPOI LA PRIMA PAGINA