Prințul Harry și Mutsu. O prietenie de zece ani cu un orfan african

Citeste tot despre:

, , ,

printul harry1
Harry și Mutsu Potsane, acum zece ani

Că prințul Harry este un tip cu inimă mare, ne-am covins deja văzând toate evenimentele caritabile în care a fostși este implicat. Astăzi, când roșcovanul regal s-a întors în Africa, mai exact în Lesotho, acolo unde va participa la deschiderea unui centru pentru copiii orfani, Casa Regală Britanică a publicat pe pagina oficială de Facebook câteva fotografii cu prințul și un prieten special al acestuia.

printul harry 3
În 2004, la orfelinat

Este vorba despre Mutsu Potsane, un orfan din Lesotho care avea doar patru ani când Prințul Harry l-a întâlnit la orfelinatul Mants’ase. Ei bine, băiețelul a fost unul dintre norocoșii cu care Harry a ținut legătură în mod constant și pe care prințul i-a vizitat de fiecare dată când s-a aflat în Africa.

Cel mai recent, Harry și Mutsu s-au întâlnit anul trecut, la zece ani după ce s-au cunoscut pentru prima dată în Lesotho.

harry in 2006
Harry și Mutsu în 2006
printul harry 4
Harry și prietenul lui african, în 2014

„Prințul Harry este o persoană foarte afectuoasă. A avut răbdare să se joace cu copiii, le-a adus mingi de fotbal, dulciuri și creioane colorate. Ar putea fi un învățător excelent“, a declarat și Malineo Motsephe, unul dintre angajații centrului din Lesotho.

printul harry 2INAPOI LA PRIMA PAGINA