Prințul Rashid al Dubaiului, de doar 33 de ani, a decedat

Emiratul Dubaiului este în doliu după ce prințul Rashid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, fiul în vârstă de 33 de ani al Șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a decedat sâmbăta trecută în urma unei stop cardiac, deși voci neoficiale susțin că acest trist eveniment ar avea de-a face mai degrabă cu o supradoză de droguri.

printul rashid 2 printul rashid

Tânărul era cel mai mare fiu al șeicului Dubaiului, dintre cei 24 de copii legitimi pe care îi are suveranul, dar nu și prințul moștenitor, acesta fiind Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de 32 de ani, cunoscut sub numele de alint Fazza. Rashid, un prinț cu aptitudini sportive deosebite, școlit în Marea Britanie, nu era căsătorit și nu avea copii.

În mod evident, tatăl îndoliat a dispus o perioadă de doliu de trei zile în Emiratele Arabe Unite, iar sute de rude și de oficiali s-au adunat, încă de sâmbătă, în cadrul moscheei Zabeel din Dubai, să-i aducă un ultim omagiu fiului cel mare al șeicului.

„Astăzi, am pierdut un prieten și un tovarăș din copilărie, pe iubitul meu frate Rashid“, a scris prințul moștenitor Hamdan bin Mohammed pe contul său de Instagram, în ziua morții prințului arab. „Ne va fi dor de tine.“

Foto: Istagram, www.thenational.ae

 INAPOI LA PRIMA PAGINA