Programul draconic impus de Angelina Jolie lui Brad Pitt. Un judecător a amenințat-o cu pierderea custodiei copiilor!

De când și-au anunțat separarea, Angelina Jolie și Brad Pitt poartă un război rece prin tribunale. Motivul? Custodia celor șase copii și dreptul fiecăruia dintre ei de a petrece cât mai mult timp cu odraselele lor.

Angelina Jolie deține custodia totală a celor șase copii: Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt și Pax Jolie-Pitt

Până acum, Angie a fost cea care a deținut custodia totală a copiilor, în timp ce Brad a primit dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună. Și dacă aranjamentul acesta a ținut o vreme, acum Brad este frustrat că se îndepărtează tot mai mult de copiii lui și că aceștia o preferă pe mama lor în detrimentul lui.

Așa că a acționat în istanță și a obținut, printr-un ordin judecătoresc, dreptul la mai multe ore petrecute în compania celor șase copii. Astfel, Angie este în pericol să piardă custodia totală a copiilor dacă nu se supune acestei noi decizii. Potrivit acestui nou ordin, Brad va avea voie să vorbească telefonic, fie prin apel, fie prin mesaje, direct cu copiii lui, fără ca Angie să mai monitorizeze interacțiunile, așa cum se întâmpla până acum. Ba mai mult, pe timpul verii, Brad a primit dreptul la mai multe întrevederi cu cei șase copii.

Angelina Jolie, forțată să renunțe la regulile drastice impuse lui Brad Pitt

Astfel, Brad va putea să-și vadă copiii timp de 10 zile la începutul lunii iunie, în Londra. El va petrece cu unul sau doi copii deodată, câte patru ore pe zi. Apoi, la sfârșitul lunii iunie, va primi câte 10 ore pe zi cu copiii, în timp ce-n iulie va putea să fie în preajma lor chiar și patru zile consecutive. Iar în iulie, la sfârșit, cei șase copii vor merge în Los Angeles cu el pentru a petrece o săptămână împreună.

Brad Pitt le simte lipsa copiilor

În tot acest timp, în care Brad va fi cu copiii, Angie va avea voie să-i apeleze telefonic doar o dată pe zi. Cât despre Maddox, în vârstă deja de 16 ani, acesta poate decide singur cât de mult vrea să interacționeze cu tatăl său adoptiv. Destul de complicat!INAPOI LA PRIMA PAGINA