Rachel Weisz și Daniel Craig, apariție rară la o gală în New York

Citeste tot despre:

,

Sunt căsătoriți de mai bine de 7 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood, fiind foarte scumpi la vedere. Apar destul de rar împreună pe la evenimente, dar atunci când fac asta atrag toată atenția. Așa s-a întâmplat și luni cânf, James Bond și frumoasa sa soție, Rachel Weisz, i-au lăsat cu gura căscată pe fani la o gală în New York.

Prima apariție împreună a fost la mai bine de 4 ani de la nuntă, iar acum au avut ocazia să se afișeze din nou de mână, pe covorul roșu de la Gala Opportunity Network. Amândoi actori celebri, el un Agent 007 foarte cool, ea o actriță britanică câștigătoare de Oscar, Rachel și Daniel au întors toate privirile și au atras multe cuvinte de laudă. S-au ținut de mână și chiar au urcat împreună pe scenă.

Rachel a fost răvășitoare într-o rochie roșie chic și o capă neagră, alături de elegantul său soț, îmbrăcat la costum. Daniel ne-a oferit o imagine serioasă a lui James Bond, fiind la 4 ace și având o atitudine de bărbat fatal. Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au venit luni seara la Cipriani Wall Street pentru a strânge fonduri necesare elevilor cu situații materiale modeste, dar care vor să ajungă la colegii de top și care își doresc o carieră de succes.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA