Ramona Bădescu, prima apariție alături de iubitul român

Ramona Bădescu a împlinit ieri 48 de ani. Și-a  aniversat ziua de naştere în Bucureşti şi a avut parte de o super petrecere de ziua ei, la un renumit restaurant din Herăstrău, Dakota. Părinţii, familia şi prietenii apropiaţi i-au fost alături şi i-au cântat Ramonei “La mulţi ani!”.

ramona badescu 2
Ramona Bădescu, alături de noul ei iubit

Sărbătorita şi-a făcut apariţia la braţul proaspătului său iubit român, avocatul Narcis Godeanu, care nu a scăpat-o toată seară din ochi. Ca de fiecare dată, Ramona Bădescu a fost o apariţie elegantă, a purtat o rochie neagră, lungă, cu o trenă din blană.  Cu ocazia zilei sale de naştere, Ramona şi-a lansat şi noul album muzical, “Io”, şi a susţinut un recital de excepţie, alături de invitatul său special din Italia, un napoletan care face parte din trupa ce o însoţeşte  în turneul “Pasiune”.

ramona si iubitul
Dans cu sărbătorita
ramona badescu
La aniversarea zilei de naștere

Şi pasiune a fost şi la petrecere, căci vedetă a fost invitată de iubitul ei la dans. Momentul tortului a fost unul emoţionant pentru sărbătorită şi părinţii ei, care i-au urat “La mulţi ani” cu lacrimi în ochi. De ziua ei, Ramona Bădescu a primit multe cadouri, printre care icoane, parfumuri, produse de înfrumuseţare şi buchete de flori.INAPOI LA PRIMA PAGINA