Războinicul Alex de la Exatlon s-a schimbat. Noul look l-a transformat total

Citeste tot despre:

,

De când au părăsit Republica Dominicană, concurenții de la Exatlon au luat cu asalt petrecerile mondene de vară din Capitală, prilej pentru fanii emisiunii de a-ai admira și în alte situații decât cele din concursul sportiv.

Alex, în concurs

Alex Nedelcu, sportivul de 26 de ani de echipa Războinicilor este unul dintre ei. Numai că, aseară, când și-a făcut apariția la o astfel de petrecere, tânărul a fost de nerecunoscut.

Pentru că da, concurentul cunoscut cu porecla de Bentiță a renunțat la părul lui lung și creț și la barba crescută în concurs și a apărut cu o freză nouă. S-a tuns scurt și parcă a devenit alt om.

Alex, imediat după ce a revenit în țară (foto mijloc)

Evident că părerile fanilor sau, mai bine zis, ale fanelor concurentului sunt împărțite, așa cum o arată și comentariile de pe paginile de Facebook și Instagram ale emisiunii Exatlon.

„Alegerea lui! A plecat la Exatlon băiat, s-a întors bărbat, dar se pare că nu-i place acest rol, vrea să redevină cel care a fost înainte. Forget it. Acesta a fost Alex de la Exatlon, cel tuns și frezat e un oarecare Alex”, scrie un fan al emisiunii.

Alex, în versiunea nouă

„Nici nu l-am recunoscut. Nu glumesc, tot dădeam de colo colo cu mâna pe telefon să văd ambele poze, că mă gândeam că l-au încurcat pe Ștefan cu altcineva”, scrie altcineva.

„Era mai cool cu părul lung, arăta așa fix de la Hollywood. Însă și așa îmi place, seamănă cu Bogdan Vlădău”, se mai arată într-un comentariu.INAPOI LA PRIMA PAGINA