Războinicul Ștefan Floroaica: „Îmi doresc să cunosc o fată care nu mă știe de la Exatlon!”

Citeste tot despre:

, ,

Revista OK! a stat de vorbă cu Stefan Floroaica, semifinalist Exatlon Romania, despre experienţa trăită în concurs, dar şi despre cum arată viaţa după incheierea show-ului şi cum face faţă notorietăţii. Fanele și fetele din viața lui au fost cel mai arzător subiect al conversației noastre!

Ștefan, în studioul nostru

Cum stai cu fetele? Bănuiesc că primești tot felul de mesaje, ai tot felul de pagini de fan. Nu este ciudat să te vezi tăguit în tot felul de poze cu inimioare, eu știu?

Ștefan Să fiu sincer, îmi place. N-are cum să nu-ți placă să fii pus în poziția asta. Dar, în același timp, îmi doresc să cunosc o fată care nu mă cunoaște dinainte. Și îmi doresc foarte mult s-o cuceresc și să nu aibă nicio importanță ce s-a întâmplat la Exatlon în părerea ei vizavi de mine. Vreau să mă cunoască așa, de la zero. Mi-e foarte greu să leg un dialog cu o persoană care mă cunoaște deja. Cu un fan, deși nu-mi place cuvântul fan. Mai bine zis susținător.

O astfel de fată ar trebui să nu se fi uitat la Exatlon. Că bănuiesc că cine nu s-a uitat la emisiune nu te cunoaște. E atât de simplu. 

Da, așa e. Deși, vrei sau nu vrei, Exatlon a fost cam peste tot.

Ce vei face cu viața ta de-acum încolo? Ce planuri au alții cu tine? Asta dacă ne poți spune…

Sunt niște propuneri, recunosc. Dar încă îmi doresc să mă gândesc, să mă așez și să-mi dau seama ce vreau eu să fac cu viața mea. Până la vârsta asta, de 24 de ani, mi-am dat seama că trebuie să continui să fiu copil și să nu mă responsabilizez cu niște lucruri. Așa că, de doi ani și jumătate, tot călătoresc în fel și fel de țări, cu fel și fel de proiecte. Poposesc acolo, câteva luni, învăț cultura, oamenii, mă bucur de mâncărurile lor ș.a.m.d, apoi mă întorc și caut următoarea aventură. Cam așa a fost și cu Exatlonul. Am văzut undeva scris Republica Dominicană și apoi caracterul sportiv. Se îmbinau ambele și am zis: gata, asta e! Nu prea îmi doresc nici acum să mă responsabilizez, dar trebuie să mă așez cu gândurile, căci îmi dau seama că trebuie să trec și pragul ăsta de a fi copil.

Este posibil, totuși, să te vedem iar plecat?

Da, dacă se ivește ceva, da! Este felul meu de-a fi.

Cum te descurci în lumea asta mondenă? Te-am văzut la ceva petreceri.

Doar la una am fost. M-am simțit foarte stângaci, cu atâția oameni pe care îi știam de la televizor. Este o discrepanță între viața mea de student, viața mea normală, și cea mondenă.

Apropo de viața de student. În ce an ești, cum stai cu sesiunea, cu examenele?

Ștefan, în concurs

Sunt student la ASE, la Marketing, în anul III. Interesant este că, de cum am venit din Republica Domnicană, m-am dus, a doua zi, la un examen. Am intrat direct în brânză. Nu m-am descurcat foarte bine la primul examen. Dar da, sunt în plină sesiune și mi-e foate greu să fac față, dar trebuie.

Cum ai de gând să gestionezi capitalul acesta de imagine? Pe Instagram am văzut că ai circa 140 de mii de urmăritori… Câți aveai când ai plecat?

Aveam 4.000. Am câștigat foarte mulți, și nu datorită mie, ci datorită prietenului meu, Dan, care s-a ocupat de paginile mele de Facebook și Instagram. S-a ocupat de pagini mai bine decât mă ocup eu acum.

Ar trebui să postezi mai des.

Da, sunt cam zgârcit cu treaba asta. Nici înainte nu postam foarte des. Dar trebui să accept lucru acesta, că nu trebuie să fac niște lucruri doar pentru mine, ci trebuie să le fac și pentru alții.

Vladimir Drăghia spunea că se câștigă bine din plasarea de produse pe rețelele sociale. Te-ai gândit la asta?

Am vorbit cu Vladimir și m-a sfătuit în anumite direcții. Îi mulțumesc pentru asta. Eu încă sunt cumva în concurs, încă nu percep realitatea asta exact cum este. Știu că am niște lucruri de făcut pe aici. E nevoie de un pic de readaptare. Se pare că sunt cel mai neadaptat dintre cei care au venit de la Exatlon.

Și cel mai popular. Ești conștient de asta?

Vladimir e cel mai popular, nu eu.

Vladimir a plecat cu un capital de imagine deja construit. Tu ai plecat de la zero. Trebuie să te gândești și așa.

Da, corect.

Urmăriți mai jos întreg interviul cu Ștefan Floroaica, războinicul de la Exatlon!INAPOI LA PRIMA PAGINA