Reacția acidă a Cressidei Bonas la anunțul logodnei fostului iubit, Prințul Harry, cu Meghan Markle

Ea este una dintre cele mai cunoscute foste iubite ale Prințului Harry, o femeie superbă cu care actualul logodnic al lui Meghan Markle a avut o relație frumoasă, în afara luminii reflectoarelor.

Actrița Cressida Bonas în vârstă de 28 de ani a avut o relație amoroasă cu Prințul Harry timp de doi ani, până în 2014, ba chiar în iarna lui 2013 cei doi au fost surprinși la ski în staţiunea Berbier din Elveţia. Pe atunci arătat că sunt foarte apropiaţi şi au petrecut momente intime în public, îmbrățișându-se pe pârtie.

La ski în 2013.

Ea a fost femeia de care s-a îndrăgostit imediat după despărțirea de Chelsy Davy, blonda cu care Harry a avut cea mai lungă relație amoroasă,  de 7 ani. Iar vestea logodnei Prințului Harry cu Meghan Markle pare că a tulburat-o pe fosta iubită Cressidei Bonas, care a distribuit un mesaj cu subînțeles. Marți, actrița  a împărtășit cu prietenii virtuali o fotografie, iar fanii au spus că i se adresează în mod direct fostului iubit, Prințul Harry.

Cressida Bonas în public la We Day, în timp ce Prințul Harry era pe scenă (martie 2014).

Cressida a ditribuit o fotografie cu un băiat și o fată aflați în leagăn, poză însoțită de mesajul: „Indiferent cât de educat, talentat, bogat sau cool crezi că ești, cum tratezi oamenii în cele din urmă spune totul despre tine.” Celebra blondă a mai adăugat un singur cuvânt: „Adevărul”. Prietenii virtuali au reacționat rapid la această postare, remarcând ironia fotografii, dar și persoana vizată – Prințul Harry : „Total de acord. Cu toate acestea, ar fi fost mai stilat să nu spui nimic.”, „Minunat dacă vizează o anumită persoană.”, „Indiferent de cât de amar este gustul după o relație eșuată, nu lăsa social media să fie coșul tău de gunoi.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Truth 🙌🏼 #quotestoliveby 🦋👊🏻

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

Cressida, o actriță talentată, i-a fost inițial prezentată lui Harry de către verișoara prințului, Eugenie. Cei doi și-au păstrat relația în afara luminii reflectoarealor, chiar dacă în luna martie 2014 ea l-a însoșit pe Harry la primul eveniment oficial, la un prânz cu ocazia evenimentului We Day, în Londra. Se pare că relația lor s-a încheiat din cauza frustrărilor legate de viața lor de cuplu privită prin ochii publicului și a impactului pe care acest lucru l-a avut asupra Cressidei

Foto: Arhiva OK!, Instagram, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA