Reacția stranie a lui Jane Fonda când a fost întrebată de operațiile estetice făcute

Citeste tot despre:

, ,

Are 79 de ani, însă nu-și arată vârsta. Iar mulți cârcotași spun că asta se datorează unor operații estetice pe care Jane Fonda și le-a făcut de-a lungul anilor, deși, public, n-a recunoscut nicicând că a apelat la astfel de soluții de întinerire. Ieri, însă, actrița a dat cârcotașilor apă la moară, având o reacție de-a dreptul stranie atunci când a fost întrebată de o moderatoare TV despre operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Așa arăta Jane Fonda în tinerețe

Jane Fonda s-a prezentat ieri în emisiunea lui Megyn Kelly pentru a vorbi despre reîntâlnirea pe micile ecrane cu Robert Redford și despre noul lor film, ”Our Souls at Night”, care a fost lansat zilele trecute. Totuși, pe nepusă masă, moderatoarea emisiunii a schimbat registrul și a întrebat-o pe Jane despre intervențiile chirurgicale la care a recurs de-a lungul anilor pentru a-și menține chipul atât de tânăr.

Jane Fonda, ieri, la premiera filmului „Our Souls At Night”

Din păcate pentru ea, actrița de 79 de ani nu a reacționat prea bine la această întrebare, răspunzându-i: ”Chiar trebuie să vorbim despre asta acum?”. O reacție, poate, așteptată din partea unei celebrități care a declarat întotodeauna că sursa tinereții ei este viața sexuală activă. Reacția ei a fost cu atât mai amuzantă cu cât limbajul nonverbal a spus mai multe decât a făcut-o ea. Jane și-a dat ochii peste cap și a dat de înțeles că întrebarea o face să se inconfortabil și că e o indiscrețe din partea jurnalistei.

Ieri, alături de Robert Redford

Iată momentul!INAPOI LA PRIMA PAGINA