Reese Witherspoon, alături de fiica ei la o premieră de film. Parcă ar fi surori!

Momentul acela când mama arată la fel de bine sau chiar mai bine decât fiica. Reese Witherspoon este o norocoasă în această privință pentru că poate să se infiltreze cu ușurință în anturajul fiicei sale și nimeni nu ar observa că ea este de fapt mama. Asta dacă nu ar fi celebră!

Seamănă ca două picături de apă.

Mai rar ca mama și fiică să arate ca două surori, dar asta se întâmplă în cazul lui Reese Witherspoon și a fiicei sale, Ava Phillippe. Le despart 23 de ani și câteva luni, însă unii ar băga mâna în foc că celebra actriță Reese nu ar avea copii atât de mari.

A purtat o rochie Elie Saab.

Actrița împlinește luna aceasta 42 de ani, în timp ce fiica sa are vârsta majoratului, mai exact 18 ani. Blonde, cu ochii albaștri și cu zâmbetul fermecător, cu pielea albă, cu o statură medie și cu un trup tras prin inel, Reese și Ava parcă ar fi surori, iar cea mai recentă apariție a celor două este una notabilă. Așa cum obișnuiește, actrița a venit însoțită de fata ei la premiera noului său film, la Londra. Capitala Marii Britanii a fost una glamour marți seara, în timp ce mai multe vedete au pășit pe covorul roșu la ecranizarea peliculei „A Wrinkle In Time”. 

Nici nu zici că ea este fiica lui Reese.

Reese și Ava au purtat rochii de cocktail și, în timp ce vedeta a ales o superbă creație cu mâneca lungă, într-o nuanță pastel de albastru, o creație Elie Saab, Ava a ales o rochie neagră cu inimioare roșii. Ava este copia fidelă a lui Reese și, pe lângă faptul că îi moștenește trăsăturile fizice, o întrece la capitolul eleganță pe mama ei. Reese este de trei ori mămică, având doi copii cu Ryan Phillippe, pe Ava (18) și pe Deacon (14) și un băiat cu actualul ei soț, Jim Toth, pe Tennessee (5).

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA