Reese Witherspoon vrea să-i găsească iubit lui Jennifer Garner

Acum că a depus actele de divorț de Ben Affleck și că este o femeie liberă, Jennifer ar putea oricând să cunoască o nouă iubire. Și cine ar fi mai indicat decât o prietenă bună care s-o ajute să întâlnească omul potrivit?

Reese Witherspoon și Jennifer Garner sunt foarte bune prietene

Ei bine, Reese Witherspoon e o astfel de prietenă! Celebra actriță își dorește foarte mult să-și vadă prietena îndrăgostită din nou, motiv pentru care a și început ”castingul” pentru pretendenți la inima lui Jen. ”Vrea s-o cupleze pe Jen mai degrabă cu un tip care lucrează în spatele reflectoarelor, decât cu un star al cărui ego ar putea interveni în relația lor”, povestește un apropiat de-al celor două, care dezvăluie că Reese crede că un om simplu ar fi indicat pentru prietena ei.

Ei bine, Reese, noi nu că am vrea să te descurajăm, dar tindem să credem că lui Jen îi plac mai degrabă bărbații faimoși, cu care să împartă lumina reflectoarelor. Amintim că înainte de căsnicia cu Ben Affleck, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley (2000 – 2003) și s-a iubit cu actorul Michael Vartan (2003 – 2004).

Cu Scott Foley a fost căsătorită timp de 3 ani și 11 luni
Cu Michael Vartan s-a cuplat după despărțirea de Scott Foley
Cu cel cu care a avut cea mai îndelungată relație

foto: getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA