Regretele artiştilor la aflarea veştii dispariţiei Marina Scupra

Deşi apariţiile sale scenice erau rarisime, colegii ei de breaslă au păstrat legătura cu ea şi au omagiat-o cu tristeţe azi, când lumea artiştilor a mai pierdut un nume mare. Iată declaraţiile lor.

Ovidiu Komornyik
„Marina Scupra s-a stins… cuvintele sunt de prisos… Dumnezeu să te primească de-a dreapta lui… Condoleanţe familiei…”

Aurelian Temişan
„Doare să te surprinzi vorbind despre colegii tăi la trecut.
Doare să te vezi cu un om, vorbiţi, râdeţi şi în scurt timp să auzi că nu mai e.
Doare să vezi cum viteza de evoluţie a tehnologiilor este egală cu cea a distrugerii din interior a unei fiinţe vii.
Doare să vrei să îi transmiţi ceva şi să te loveşti de tăcere.
Odihneşte-te în linişte şi pace, Marina Scupra!”

Octavian Ursulescu
„Marina Scupra a fost o mare vedetă de ”Ieri”, aproape uitată ”Azi”, când ne despărțim cu durere de această fată minunată. Cum pentru ea un ”Mâine” nu va mai exista decât în amintirile noastre, îi spun adio cu durere în inimă acestei cântărețe a sentimentelor curate. Marina a fost ca o ”floare a iubirii” (în armânește ”lilicea vreariei”) veștejită de un destin nemilos. Adio, buna mea prietenă și colegă!”

Stela Popescu
„De astăti, Marina cântă îngerilor! Sincere regrete şi condoleanţe familiei”.

Carmen Rădulescu
„Rămas bun, draga noastră colegă și prietenă, Marina Scupra! O veste sfâșietoare pentru noi toți, generația voit, uitată ! Te-ai stins mult prea devreme…! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun, să-ţi Lumineze drumul spre stele! Acum doar două luni vorbeam la telefon și povesteam câte-n lună și în stele…! Iar acum, aflu că ai plecat…! Încă plâng și nu-mi vine să cred…! Lacrimi, durere și suflete împietrite… ”

Paul Surugiu (Fuego)
„Dacă e sa urăsc ceva pe lumea asta, acelea sunt despărțirile! De orice fel și în orice moment! Deși azi ar fi trebuit să fie o zi specială, căci e ziua prieteniei, cu părere de rău îmi iau rămas bun de la colega mea dragă, Marina Scupra, un om cald, volubil, de viață, simplu și sincer!
Prea repede se duc artiștii, rămânând după ei un gol imens și o operă incontestabilă! Vocea Marinei Scupra era specială! Avea un timbru pe care-l recunoșteai dintr-o mie, iar șlagărele sale vor rămâne pentru totdeauna în istoria muzicală a României!
În 2015, la FAMILIA FAVORIT, i-am oferit TROFEUL „ARTA PENTRU ETERNITATE”, pentru activitatea sa de ieri până azi, ea fiind una dintre prezenţele constante în emisiunea mea, acolo unde promovăm și aducem în faţa voastră muzica artiștilor pe care, nedrept, lumea i-a uitat!
Rămâi cu bine, Marina, căci „ce ai făcut cu viața ta”, prin „drumul tău” va fi „un trifoi cu patru foi”!

Mihai Constantinescu
„Lumina, Pacea și Îngerii să te însoțească către stele, draga noastră Marina Scupra!”

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA