Replica Mihaelei Rădulescu, după poza cu „femeia-masă“

Mihaela-Radulescu-replica

După ce a fost ironizată prin mai toate tabloidele, româneşti ori austriece, pentru noua ipostază în care s-a fotografiat, vedeta de televiziune ia din nou atitudine, în stilu-i caracteristic.

Ziariştii austrieci care au făcut referire la Mihaela Rădulescu numind-o „bătrâna doamnă“ au avut din nou prilejul să-i publice imaginea în ziar, titrând: „Sexism sau distracţie? Felix îşi prezintă iubita-masă“.

Mihaela-Radulescu-femeia-masa

Ziarul din Salzburg a comentat poziţia Mihaelei Rădulescu, numind-o de această dată „artistă“, făcând referire cel mai probabil la poziţiile nefireşti în care se lasă fotografiată. Şi, cum “artista” se afla cu posteriorul la vedere, cititorii au catalogat-o drept penibilă, spunând că ar merita mai multe şuturi în posterior.

61707312

Replica n-a întârziat să apară, fiind ambalată frumos într-un mesaj tipic divei de la Monaco, care a postat un mesaj pe contul ei de socializare.

„Îmi incep fiecare zi cu sport aprig şi muzică în căşti, deci n-am cum să fiu morocănoasă sau leneşă, oricare ar fi agenda zilei. Micul dejun e sfânt şi sănătos şi tot ce urmează să fac are parte de pasiune, jovialitate, zâmbete şi bune intenţii. Nervii inerenţi trec repede, îngrijorările caută imediat soluţii, iar greşelile sau poticnelile sunt lecţie şi experienţă. Nu pot fi altfel decât vreau şi pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eşuaţilor şi nu ştiu să mă mint. Îmbrăcată sau în costum de baie, viaţa mea e aceeaşi. Doar dezbaterea publică e diferită 🙂 , căci asta se întâmplă când laşi fereastra deschisă şi ţi se vede….Viaţa !:) Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare 🙂
Aerul proaspăt al vieţii trăite în bucurie îmi prieşte fantastic….
Vă mulţumesc pentru inspiraţie.“
Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA