Reuniune „Titanic” în costume de baie în Saint-Tropez

Au trecut aproape 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic” în care DiCaprio și Kate Winslet au jucat rolurile principale. Și dacă filmul a avut un final tragic care i-a despărțit, iată că în realitate, între cele două staruri s-a legat o strânsă relație de prietenie care s-a menținut de-a lungul anilor.

Kate și Leonardo în „Titanic”.

Poate că Rose și Jack nu au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, însă Kate și Leonardo asta și-au propus să facă. Co-starurile „Titanic” s-au reunit în Saint-Tropez, iar cei doi au fost fotografiați la piscina vilei de lux a lui Leo, din paradisul francez.

Fotografiile sunt din 26 iulie, de la vila lui DiCaprio, chiar în perioada galei anuale de strângere de fonduri pentru proiectele de mediu susținute de actor. Foarte relaxați, cei doi s-au bucurat de soarele puternic și, în timp ce DiCaprio, 42 de ani, a apărut într-o pereche de pantaloni de plajă bleumarin cu model alb, Kate a purtat un costum de baie într-o culoare neon, acoperită cu o cămașă semitransparentă și ochelari de soare supradimensionați.

Dacă actorul în vârstă de 42 de ani nu dă doi bani pe mușchii făcuți la sală, neavând vreo problemă să apară cu burtă, Kate, 41 de ani, arată foarte bine, în ciuda faptului că a păstrat acea cămașă albă pe ea. Prieteni de-o viață, cei doi actori de la Hollywood au mers îmbrățișați. Chiar dacă mulți fani au sperat să existe și o poveste de dragoste reală între cei doi, până acum acest lucru nu s-a întâmplat, mai ales că ea este căsătorită cu Ned Rocknroll din 2012 și este mama a trei copii – Mia (16), Joe (13) și Bear (3). Mia este copilul cu primul ei soț, Jim Threapleton; Joe cu cel de-al doilea soț, Sam Mendes; iar Bear este copilul cu Rocknroll.

Reuniunea „Titanic” cu Billy Zane, Kate și Leo.

Leonardo este însă liber de contract după ce s-a despărțit acum câteva luni de modelul Nina Agdal și, poate, în căutarea unei noi femei cu care să-și petreacă timpul.

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva OK!

 INAPOI LA PRIMA PAGINA