Reuniunea Spice Girls. Ce mai fac fostele fete „picante”?

Citeste tot despre:

,

Cele cinci „fete picante“ sau, mai cert, doar patru dintre ele, vor să revină pe scenă, într-un turneu preconizat pentru 2019. Este vorba despre 13 show-uri, care vor avea loc în UK și-n urma cărora fetele vor încasa până la 12 milioane de lire sterline. Cum le regăsim, la 18 ani de la despărțire?

Spice Girls în 1997

Mel B

43 de ani

Personal life: În 2017, a divorțat de Stephen Belafonte, cu care a fost căsătorită 10 ani

Ce face acum? Jurat la America’s Got Talent

Anul acesta, de fapt ultimele șase luni din el n-au fost deloc ușoare pentru fosta Scary Spice din celebra trupă de fete. După o relație abuzivă cu Stephen Belafonte, tatăl mezinei sale, Madison (6 ani), Melanie Brown a hotărât să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a se trata de stresul post traumatic cu care a rămas după procesul de divorț. O perioadă în care fragila vedetă a suferit enorm și a căutat vindecare în alcool pentru durerea ei. Cu toate că al doilea ei soț este cunoscut ca fiind un bărbat destul de agresiv, producătorul de film a fost exonerate de acuzațiile de abuz fizic și verbal asupra lui Mel, pe parcursul celor zece ani de mariaj.

Mel C

44 de ani

Personal life: Într-o relație cu managerul ei, Joe Marshall

Ce face acum? Cântă și susține concerte

Interesant că Sporty Spice, care s-a transformat acum într-o femeie cât se poate de elegantă, a avut parte de poveștile ei de iubire cu nume mari ale muzicii: Robbie Williams și Anthony Kiedis, vocalistul de la Red Hot Chili Peppers. Însă cel care i-a dăruit primul și singurul ei copil a fost dezvoltatorul imobiliar Thomas Starr, cei doi fiind părinții unei fetițe de nouă ani, Scarlet. Tatăl copilului a dispărut din viața artistei în 2012, pentru ca, doi ani mai târziu, să apară cel care-i este și acum partener, Joe Marshall.

Emma Bunton

42 de ani

Personal life: Logodită cu cântărețul și cheful britanic Jade Jones

Ce face acum? S-a întors în studio și înregistrează pentru un nou album

Baby Spice are, cumva, cea mai echilibrată viață dintre toate fostele membre ale trupei Spice Girls și nu ne referim neapărat la cea personală, nici la cea profesională. Este vorba despre acel echilibru pe care ți-l dă faptul că nu ești disecată de presă precum Victoria sau Mel B, fără ca asta să însemne că ai dispărut de tot de pe firmament. Logodită cu artistul Jade Jones, Emma este mama a doi copii, Beau Lee, de 11 ani, și Tate Lee, de șapte ani.  Cu toate că relația lor este una de invidiat, blonda susține că nu-și dorește să ajungă la altar cu Jade, un cântăreț pe care-l cunoaște încă din 1998.

Geri Halliwell

46 de ani

Personal life: Căsătorită cu bossul F1 Christian Horner

Ce face acum? Jurat în emisiunea de talente All Together Now

Geri a fost prezentă și nu prea în lumea showbizului, după dispariția Spice Girls. Aparițiile ei ca jurat în diferite formate de talente au ținut-o vie în memoria publicului, însă viața personală a fost cea care a stârnit cel mai mult atenția. Azi, Geri este o femeie împlinită, mai ales financiar, ca soție a directorului echipei de F1 Red Bull Racing, pe numele lui Christian Horner. Anul trecut, cei doi au devenit părinții primului lor copil împreună, un băiat pe numele Montague George Hector. Geri mai are o fiică, Bluebell Madonna, în vârstă de 12 ani, al cărei tată este scriitorul britanic Sacha Gervasi.

Victoria Beckham

44 de ani

Personal life: Căsătorită de 19 ani cu David Beckham

Ce face acum? Conduce o casă de modă de succes, care-i poartă numele

Dintre toate fetele picante, tocmai Posh Spice a tras lozul cel mare. Spunem tocmai, pentru că, conform părerilor criticilor, ea era cel mai puțin talentată. Însă azi, alături de soțul David, formează un brand personal puternic și, poate, acesta a fost motivul pentru care a tot refuzat să se reunească cu restul trupei. Avea parte de destul marketing. Ea și cel mai chipeș fotbalist englez se iubesc de mai bine de 20 de ani, au strâns împreună 450 de milioane de dolari și au patru copii frumoși: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Și nici vorbă de divorț, așa cum le prezic haterii de ani buni încoace. Ca de obicei, prezența ei în reuniunea care se prefigurează pentru 2019 nu este una certă, managerul Simon Fuller declarând că bruneta nu s-a simțit niciodată în largul ei în Spice Girls.

Foto: Hepta, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA