Ricky Martin joacă rolul iubitului gay al designerului Gianni Versace. Cum arată în film?

De pe scena muzicală pe platourile de filmare! E drept, nu e prima încercare de acest gen, dar e clar că acest rol, cel al iubitului gay al designerului Gianni Versace, este cel mai solicitant și, poate, relevant din cariera lui actoricească.

Ricky Martin a luat o pauză de la concerte pentru a se dedica rolului primit în pelicula „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, cel de a intra în pielea lui Antonio D`Amico, iubitul regretatului designer Gianni Versace.

Ricky joacă rolul iubitului lui Gianni Versace

Vorbind despre rolul său, artistul a mărturisit că a luat legătura chiar cu adevăratul Antonio D`Amico pentru a primi indicații, și, de ce nu, binecuvântarea. Totuși, Ricky spune că acesta s-a arătat revoltat în legătură cu acest film, argumentând că ”nu conține niciun sâmbure de adevăr”, totul fiind tratat superficial și-ntr-o lumină falsă.

Ricky Martin și Edgar Ramirez, în rolurile lui Antonio, respectiv Gianni Versace

Ricky i-a promis, însă, adevăratului Antonio că are de gând să facă tot ce-i stă în putință pentru ca povestea să fie cât mai aproape de adevăr și cât mai iubită. ”O să mă asigur că oamenii se vor îndrăgosti de relația ta cu Gianni”, i-a promis acesta în timpul conversației telefonice cu Antonio.

Adevărații Gianni și Antonio

Vorbind și despre ce l-a convins să accepte acest rol atât de controversat, Ricky Martin a declarat că a vrut ca această poveste de dragoste să fie cunoscută de toți. ”E o poveste care, din păcate, e plină de nedreptăți, iar eu sunt aici pentru a pune în lumină cât de regretabil e faptul că am pierdut un asemenea om de valoare (n.r. Gianni Versace).”, a declarat acesta într-un interviu recent.

Citește și Ricky Martin, într-o ipostază demnă de filmele XXX. Penelope Cruz l-a fotografiat!

Amintim că designerul a fost omorât în iunie 1997, pe treptele vilei lui din Miami, de către Andrew Cunanan, care a mai omorât alți patru oameni. Cunanan (27) s-a sinucis la nouă zile de la trecerea în neființă a lui Gianni Versace.

Serialul ”The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” va fi lansat în 2018.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA