Ricky Martin și noul iubit sexy, la prima apariție oficială pe covorul roșu!

Odată cu gala amFAR Inspiration din Sao Paolo, din Brazilia, Ricky Martin a venit acompaniat de noul său iubit, Jwan Yosef, și a atras toate privirile!

Fac o pereche frumoasă, cre credeți?
Fac o pereche frumoasă, ce credeți?

Și are toate motivele. La 44 de ani, focosul cântăreț are un iubit pe măsură, la fel de sexy, cu care are o relație serioasă și cu care se mândrește pe covorul roșu. Este prima apariție oficială de cuplu pentru ei, nesfiindu-se să împărtășească momente de tandrețe chiar în fața fotografilor. S-au ținut de mână și s-au lăsat pozați pe covorul roșu, dar au și postat de la eveniment cadre cu ei pe Instagram. Îmbrăcați impecabil în smoching, Ricky Martin și Jwan Yosef chiar fac o pereche reușită și sexy, iar diferența de vârstă între cântăreț și noul său iubit, de origine siriană și mai tânăr cu 12 ani, nici că s-ar vedea.

Jwan este un artist foarte talentat și locuiește în Londra, deși e sirian crescut în Suedia!
Jwan este un artist care locuiește în Londra, deși e sirian crescut în Suedia!

Deși confirmarea oficială a sosit abia acum, cei doi îndrăgostiți au mai sugerat că se întâlnesc și prin postările lor pe social media și vacanțele exotice petrecute împreună în Tokyo și Malibu.

Ricky Martin și Jwan Yosef formează cel mai hot cuplu gay din monden!
Ricky Martin și Jwan Yosef formează cel mai hot cuplu gay din monden!

Ricky a recunoscut public că este gay abia în 2010 și a avut o relație cu Carlos Gonzalez-Abella timp de 3 ani. O altă cucerire ar fi fost înotătorul australian Ian Thorpe. Deși nu a mers, artistul latino – care este tatăl gemenilor Matteo și Valentino, în vârstă de 7 ani – a rămas un optimist, fiind gata oricând să iubească. Iată că așa s-a și întâmplat!

 INAPOI LA PRIMA PAGINA