Rihanna a pozat incredibil de provocator pentru prietena ei

În ultima vreme, Riri s-a concentrat pe cariera ei profesională. De aceea, din când în când, artista simte nevoia să-și ia puțin timp și pentru câte o vacanță.

rihanna
Riri, în vacanță cu prietenii

 Iar cele mai recente fotografii cu artista sunt chiar dintr-o vacanță recentă, unde se pare că a fost plecată alături de prieteni buni, chiar dacă toții ne așteptăm s-o vedem într-o relație amoroasă.

rihanna instagram
Riri s-a lăsat pozată de o prietenă bună

În imaginile respective, Rihanna apare într-un costum de baie deux-pieces, care-i pune perfect în evidență formele apetisante.

rihanna-instagram
Fotografiile au fost urcate pe rețelele de socializare de către fotografă

Fotografiile au fost surprinse de Melissa Forde, una dintre cele mai bune prietene ale artistei în vârstă de 28 ani, pe când se aflau în vacanță în Caicos.

riri instagram
Imaginile au strâns rapid numeroase aprecieri în mediul virtual

Probabil nu e nicio surpriză atunci când spunem că imaginile senzuale postate pe rețelele de socializare de către fotografa în cauză au strâns numeroase reacții în mediul virtual.

riri-sedinta-foto
Riri a arătat că este lipsită de inhibiții

„Ea face ca totul să fie ușor”, a scris fotografa ca descriere la una dintre aceste imagini incendiare!

riri-instagram-foto

Cât despre condiția fizică de invidiat, Riri a povestit că totul se datorează antrenamentelor la care merge: ”Nu lucrez atât de mult precum aș vrea, însă antrenorul meu, Jamie Granger, este o bestie și mă face să dau totul”, spunea Riri, în luna martie, atunci când a fost întrebată de către Vogue cum reușește să se păstreze în formă.

riri-foto

foto: instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA